De hoogtepunten van meer dan 10 jaar Eigenwijs Spel… daar horen natuurlijk alle prijzen, nominaties en awards bij die we gewonnen hebben!

ggz herstel

William Schrikker Initiatiefprijs 2021

Stichting De Bagagedrager heeft op 23 september 2021 de Willem Schrikker Initiatiefprijs gewonnen met het bordspel Is dat RAAR?. De William Schrikker Stichting reikt de prijs uit aan een initiatief dat bijdraagt aan goede, vernieuwende hulp voor kinderen, jongeren en ouders met een beperking, die opvoed- en opgroeiproblemen hebben.

Impactprijs 2020

impactprijs

Hoera! We hebben de Impactprijs 2020 gewonnen met StigmaTools met Impact. Het project StigmaTools is een initiatief van Zorgbelang Inclusief in samenwerking met IriszorgIxtaNoa en stichting De Bagagedrager. Veertien projecten waren genomineerd en er zijn drie juryprijzen en een publieksprijs uitgereikt voor projecten die met gezamenlijke inzet van het patiënten perspectief impact hebben op de kwaliteit van zorg en/of kwaliteit van leven. Lees hier het nieuwsbericht

GGZ Herstelspecial 2019

We zijn met de StigmaTools winnaar van de GGZ Herstelspecial (€ 5000) én we hebben daarnaast ook nog de Publieksprijs ontvangen (t.w.v. € 2500) ontvangen  Deze prijzen zijn op 29 oktober 2019 uitgereikt door Coöperatie VGZ in samenwerking met MIND. Lees hier het nieuwsbericht

GGZ Herstelspecial 2020

ggz herstel

Op 10 november hebben we de GGZ Herstelspecial gewonnen voor de ontwikkeling van het spel Positieve Gezondheid. Daar zijn we heel blij mee! De prijs is uitgereikt door Coöperatie VGZ in samenwerking met MIND. Bekijk hier de video of lees hier het nieuwsbericht.

Nominatie Bert Huiskamp AIF Prijs 2019

is dat raar

Een Steekje Los? Junior, oftewel, Is dat RAAR?, is genomineerd voor de Bert Huiskamp AIF prijs! Deze prijs wordt uitgereikt aan een impactvol project uit de laatste jaren en is ook een eerbetoon aan Bert Huiskamp, voormalig voorzitter van de Raad van Toezicht van het Agis Innovatiefonds. Lees hier het nieuwsbericht.

Nominatie Medisch Contact Communicatieprijs 2016

Helaas dit keer geen prijs gewonnen, maar wél een heel mooi juryrapport gekregen voor Een Steekje Los?. Weten wat de jury te zeggen had? Lees hier het nieuwsbericht

Movisie Participatieprijzen 2016

Heel trots en heel blij! Vandaag hebben we 2 prijzen gewonnen! Een eervolle vermelding van de MOVISIE Participatieprijs met een geweldig mooi juryrapport. En een aanmoedigingsprijs van DELA goededoelenfonds t.w.v. 1.000 euro. We waren erg verrast om met 2 mooie prijzen naar huis te gaan. Lees hier het nieuwsbericht.

Studenten winnen Scriptieprijs 2017

scriptie

Iris Jonker en Lyanne Brummelhuis (studenten van Saxion Hogeschool) hebben in 2017 voor hun scriptie onderzoek gedaan naar de toepassingsmogelijkheden van Een Steekje Los? en de ervaringen van spelleiders en deelnemers. Met hun scriptie hebben ze de Geralien Holsbrink Scriptieprijs 2017 gewonnen. Lees hier het bericht op Facebook of lees het nieuwsbericht over hun nominatie.