Op 10 november hebben we de GGZ Herstelspecial gewonnen voor de ontwikkeling van het spel Positieve Gezondheid. Daar zijn we heel blij mee! De prijs is uitgereikt door Coöperatie VGZ in samenwerking met MIND. Bekijk hier het winnende filmpje en lees verder onder de video!

Jury

De GGZ Herstelspecial is bedoeld voor initiatieven die het verschil maken, gericht zijn op herstel en mensen met elkaar verbinden. De jury was erg onder de indruk van de initiatieven, een mooie diversiteit van kleinschalige en grotere projecten. Er zijn 11 prijzen uitgereikt en wij zijn trots en blij dat wij ook tot de winnaars behoren!


Juryrapport: “De Bagagedrager is een oude bekende. Heeft eerder gewonnen en heeft zich ondertussen ook echt bewezen met de spellen, en deze keer met een spel over Positieve Gezondheid. We willen jullie heel graag stimuleren en we zien dat jullie hele belangrijke dingen doen. Blijf vooral doorgaan met jullie enthousiasme. Fantastisch filmpje ook weer, we hebben er erg om moeten lachen. Van harte gefeliciteerd en doorgaan!”

 

Waarom GGZ Herstelspecial?

Coöperatie VGZ en MIND willen met de prijs initiatieven op het gebied van ervaringsdeskundigheid, herstel en zelfregie stimuleren en meer aandacht geven. De gedachte hierachter is: als je goed wordt begeleid bij herstel is de kans groter dat je je plek in de maatschappij (terug-)vindt. Lees hier alle info over de GGZ Herstelspecial

Wij zijn dan ook trots en blij dat de jury De Bagagedrager heeft gekozen als één van de winnaars! Het is trouwens niet de eerste keer dat we de GGZ Herstelspecial hebben gewonnen, in 2019 hebben we de juryprijs én de publieksprijs gewonnen met het project StigmaTools.

herstelspecial 2020 vgz
ggz herstel

Project Positieve Gezondheid

Nu wil je natuurlijk weten wat dat project Positieve Gezondheid precies is. Positieve Gezondheid is een nieuw spel dat we gaan ontwikkelen samen met Zorgbelang Inclusief, Zorgbelang Brabant/Zeeland, Zorgbelang Groningen, Burgerkracht Limburg en het IPH (Institute Positive Health). Hoe het spel er precies uit komt te zien? Daar komen we binnenkort bij je op terug. Het gaat in ieder geval leuk worden!

positieve gezondheid
We zijn blij met deze prijs! Veel dank aan Cooperatie VGZ en MIND.
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.