Zoals je misschien al gehoord hebt zijn we sinds juni 2021 bezig met de ontwikkeling van een nieuw bordspel over Positieve Gezondheid. De kern van het spel? Kijken naar wat er wél kan, en niet naar wat er niet kan. De eerste testfase van het spel is afgerond. In 12 testgroepen hebben maar liefst 66 mensen met allerlei verschillende achtergronden het spel voor ons uitgetest.

Van februari tot en met april 2022 gaan we alweer starten met de 2e testfase. Wil je het spel testen in de 2e testfase of op de hoogte worden gehouden worden over dit project? Meld je dan hier aan.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de 1e testfase. Wil je meer weten over de ontwikkeling van het spel en Positieve Gezondheid? Hier lees je meer over het project Positieve Gezondheid. We hebben ook een flyer met alle informatie over het project én de eerste testresultaten. In deze Rapportage Pretest Bordspel Positieve Gezondheid kun je alle testervaringen en resultaten lezen van de pretestfase.

 

Institute for Positive Health

Op 11 november hebben we de Positieve Gezondheid demospellen en de testresultaten gepresenteerd op het congres van Institute for Positive Health, met Astrid Elferink, Serge Metselaar en Karin. Er was veel enthousiasme en belangstelling en we hebben hele mooie contacten gelegd met nieuwe samenwerkingspartners. Op het einde was er een geweldige verrassing voor Machteld Huber, bedenker van het concept Positieve Gezondheid. Speciaal voor haar was er een indrukwekkend mooi lied en de onverwachte komst van de burgemeester om Machteld te benoemen tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Enorm verdiend en gegund!

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.