Zoals jullie weten hebben we op 23 september de William Schrikker Initiatiefprijs gewonnen met het bordspel Is dat RAAR?. Het leuke is dat de makers Danny, Gwendolyn en Ellen hier nu over geïnterviewd zijn voor het nieuwe Bikkel-magazine, een blad over jeugdzorg en jeugdhulp. Het blad is uitgebracht door Partners voor Jeugd. In Bikkel-magazine vind je het artikel over Is dat RAAR? en nog veel meer interessante verhalen! Benieuwd geworden? Je kunt het magazine hier gratis downloaden.

Veel dank aan Vicky Bergman van Samen Eén Gorinchem, die wekelijks het spel Is dat RAAR? speelt samen met enthousiaste kinderen én nu hun medewerking hebben verleend aan de fotoshoot voor dit artikel!

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.