Heb jij ook niet altijd tijd om naar een locatie te komen voor een training? Mis je soms een training omdat de training te ver reizen is? Of vind je het gewoon leuk om online trainingen te volgen? Dan hebben we goed nieuws! De komende maanden gaan we 3 interactieve, eigenwijze, energieke online trainingen ontwikkelen. In dit artikel vind je vast een voorproefje van onze plannen. 

 

Waarom online trainingen?

We merken dat er een grote behoefte is aan online trainingen. Nu in de coronatijd kunnen we natuurlijk niet anders, maar ook in tijden dat we wel bij elkaar kunnen komen vinden veel mensen het fijn om ook eens een online training te volgen. Maar, als we een online training organiseren, willen we natuurlijk wel dat het net zo leuk wordt als bij een fysieke training! Daarom zijn we gestart met een nieuw project waar we samen met ervaringsdeskundigen 3 eigenwijze, interactieve en professionele online trainingen gaan ontwikkelen.

De 3 trainingen worden allemaal geleid door ervaringsdeskundige spelleiders:

  • Online introductie Een Steekje Los?
  • Workshop werkvormen Een Steekje Los?
  • Workshop werkvormen Stigmatools + inspiratie notitieboek.

Samenwerkingspartners

In dit project gaan we samenwerken met enthousiaste betrokken samenwerkingspartners die volledig werken vanuit ervaringsdeskundigheid.
Ixta Noa landelijke organisatie die zich inzet voor én door mensen met een psychische kwetsbaarheid, met Praktijkhuizen in Gelderland, Overijssel, Friesland en Groningen.
Iriszorg Vakgroep ervaringsdeskundigen die vanuit ervaringsdeskundigheid mensen met verslavingsproblematiek begeleidt in Gelderland, Overijsel en Flevoland.
Fameus zelfregiecentrum in Brabant.
Enik Recovery College zelfregiecentrum in Provincie Utrecht.

Inmiddels heeft ook Pameijer uit Rotterdam aangegeven belangstelling te hebben.
Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent.


Planning

Dit project gaat starten zodra de financiering rond is.
De looptijd van het project is van januari 2022 t/m december 2022.
De feestelijke lancering zal volgend jaar in november of december zijn. Houd deze pagina in de gaten voor updates!
Wil je meer lezen over dit project? Neem dan een kijkje op onze projectpagina.

Samenwerkingspartners

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.