Prachtige ervaringen op het recente IPH-congres, waar we ‘Alles op Tafel?’ presenteerden. Binnen een half jaar heeft het spel al veel successen geboekt en lovende reacties geoogst. Lees verder voor een blik achter de schermen, een speciale aanbieding en nog veel meer over deze inspirerende dag!

Verrassen en verwonderen
Inmiddels is ‘Laat je verrassen en blijf je verwonderen!’ onze slogan geworden. Voor het derde jaar op rij namen wij deel aan het IPH-congres, dit keer met het eindresultaat van het spel ‘Alles op Tafel?’ Het was heel bijzonder om ’s ochtends om 9 uur meteen bezoekers naar ons toe te zien komen, gewoon om even te zeggen hoe blij ze zijn met het spel en hoe vaak ze het inzetten. Er zijn zelfs al organisaties die bezig zijn om de spelregels te vertalen in andere talen.

Onverwacht groot compliment
Een van de meest bijzondere momenten vond plaats toen ik, Ellen, zelf deelnam aan de workshop van Stephan Hermsen en het onderwerp ‘veiligheid’ ter sprake kwam. Plotseling begon een man uit het publiek vol overtuiging te vertellen: ‘…wij zetten gewoon het spel in. Dat zorgt voor veel vertrouwen en veiligheid. Iedereen kan meedoen en mensen gaan vanzelf praten.’  Ik zat achter hem, kende hem niet en hij had mij ook niet gezien. Ik vroeg hem over welk spel hij het had. ‘Het Alles op Tafel?-spel natuurlijk!’ zei hij. Een prachtig compliment! Zo verliep de hele dag en het voelt nog steeds onwerkelijk: het spel bestaat pas een half jaar en wordt nu al heel vaak ingezet en toegepast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontmoetingen en teamwork
Het was ook ontzettend leuk om veel mensen live te ontmoeten die ik eerder alleen via LinkedIn of online had gesproken. Het was natuurlijk enorm leuk om ze te zien en te spreken. Onze infostand werd de hele dag druk bezocht, van 9.00 tot 18.00 uur. Het was mooi teamwork van Zorgbelang Inclusief en De Bagagedrager. En natuurlijk ook dank voor alle mooie reacties van de deelnemers aan onze spelworkshop.

Complimenten
Tot slot heel veel complimenten voor de organisatie van de IPH-congresdag. Prachtige sprekers, veel diversiteit, en alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld.

Winactie
Er was enorm veel belangstelling voor de winactie waarbij een blik met onderzetters werd verloot. Omdat er zoveel aanmeldingen waren, hebben we besloten om niet één, maar drie winnaars blij te maken met een blik met ‘Alles op Tafel?’-onderzetters.

Heb je de winactie gemist? En wil je ook zo’n mooi blik onderzetters? Grijp dan je kans, want de hele decembermaand is deze in de aanbieding. Nu voor maar € 10,- in plaats van € 17,50.