We hebben een leuk nieuwtje: het spel Is dat RAAR? staat vermeld in Hét Kindvriendelijke Inspiratieboek. Dit inspiratieboek staat vol met verhalen en tips voor ouders, verzorgers en iedereen die met kinderen tussen de 5 en 12 jaar werkt. Deze gids is bedoeld als inspiratie hoe je kinderen kunt helpen om tot bloei te komen; om zich gelukkig, gezond en veilig te kunnen ontwikkelen. Er is zowel een papieren boek als een e-book verkrijgbaar. 

 

Raar is zo Raar nog niet?

In dit boek vindt je allerlei dingen die te maken hebben met veilig en gezonde ontwikkeling van kinderen. Denk bijvoorbeeld aan kinderyoga, filosofie, meditatie, mindfulness, gezonde voeding en buitenspelen. Ook vindt je er informatie over leren omgaan met verkeer, huisdieren en geld. En niet te vergeten… er is ook een hoofdstuk over Is dat RAAR?, met als titel Raar is zo Raar nog niet?. Hier vind je een mooie beschrijving van de werkwijze en toepassingsmogelijkheden van het spel Is dat RAAR?. Dit hoofdstuk staat bij het thema Gezondheid op pagina 34 en 35. Veel dank aan Maaike Verschuren voor het schrijven van dit hoofdstuk én dank aan Stichting Spoenk, voor het aanleveren van de mooie actiefoto én voor de grote bijdrage aan de testfase van het spel. Veel dank ook aan Peter van Klaveren (initiatiefnemer boek) voor de hele fijne samenwerking en afstemming!

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?
Dit inspiratieboek geeft jou als ouder of verzorger inzicht in een breed scala aan Nederlandse, kindvriendelijke organisaties. Van de Kinderombudsman tot kinderrechten, van het Voedingscentrum tot Centrum Kinderfilosofie en van de Kindertelefoon tot de Kinderyoga Academie. Zij delen hun leuke en leerzame verhalen en ontwikkelingsmogelijkheden, samen met allerlei toepasbare tips en weetjes rondom de ontwikkeling van kinderen.

  • 380 pagina’s boordevol inspiratie en informatie
  • Meer dan 140 kindvriendelijke verhalen van organisaties en auteurs van Nederlandse bodem
  • Praktisch, leerzaam en kleurrijk
  • Themagerichte verhalen, geschreven door professionals
  • Vele toepasbare tips en weetjes
  • Illustratieve tekeningen en prachtige foto’s van kinderen
  • Gedichten, slogans en uitspraken
  • Meerdere kindvriendelijke doelen
  • Ruimte voor eigen aantekeningen in het fysieke boek

Verschillende herkenbare thema’s
Of je nu ouder, grootouder, oom, tante, leerkracht of andere professional bent, dit boek is er speciaal voor jou. Het neemt je mee langs vier thema’s die essentieel zijn voor de optimale ontwikkeling van kinderen tussen de 5 en 12 jaar: gezondheid, ontwikkeling, duurzaamheid en leefomgeving. Zo vind je snel de informatie die aansluit bij jouw hulpvraag of interesse.

Bestel Hét kindvriendelijke inspiratieboek. Er zijn 2 opties:
De luxe gedrukte versie is hier te bestellen in onze webshop voor € 29,95. Nu tijdelijk met gratis blikvanger (miniversie van het spel Is dat RAAR?)
Of bestel het e-book via deze link
Als je het e-book bestelt, dan ontvangt De Bagagedrager 50% van het bedrag.