Bijna december feestmaand

Het einde van het jaar nadert en daarmee ook een feestelijke periode. We hebben al eerste bestellingen ontvangen voor Sinterklaascadeautjes en Kerstpakketten, zowel kleine als grote bestellingen.
Ook dit jaar hebben we weer prachtige aanbiedingen samengesteld, met spellen en materialen tegen betaalbare prijzen om als cadeautje te geven. Ben je op zoek naar een mooi, betaalbaar én leerzaam cadeau om je vrijwilligers en medewerkers te bedanken? Lees dan verder voor allerlei leuke aanbiedingen.

Speciale acties

Neem eens een kijkje in onze webshop bij de aanbiedingen in de webshop. Hier vind je speciale aanbiedingen. Als het door jou gewenste spel of product hier niet bij staat, stuur dan een e-mail naar bestelling@debagagedrager.nl en dan kijken wij wat we voor je kunnen doen. Bij bestellingen van meer dan 25 stuks maken we altijd een mooie aanbieding voor je. Naast de aanbiedingen op de website hebben we nog een aantal aantrekkelijke cadeautips.

De Alles op Tafel? onderzetters

Tien mooie, kleurrijke onderzetters voor goede tafelgesprekken over Positieve Gezondheid. Normaal € 17,95 nu slechts €10,-! Ze zijn zo mooi, dat je ze gewoon graag op tafel wil laten liggen. Het leuke is dat het niet alleen onderzetters zijn. Het is ook een mooie kennismaking met het spel Alles op Tafel? Met behulp van deze onderzetters kun je meteen met elkaar in gesprek.
Alles op tafel onderzetters in een mooi bewaarblik € 10,00

 

De Alles op Tafel? duurzame schoudertas

Een mooie stevige vilten schoudertas met het logo van het spel Alles op Tafel? Het bordspel past hier precies in. Handig om het spel in te bewaren maar ook om het spel (of iets anders 😉) in mee te nemen. De normale prijs is € 17,95 nu voor € 14,50!
Vilten schoudertas – nu voor € 14,50

 

 

 

 

 

 

Drie op een rij… blikvangers

Onze favoriete, kleine blikjes, de blikvangers. Van elk bordspel is er een handzaam klein blikje gevuld met 33 speelkaarten van het betreffende spel. Met deze speelkaarten kun je direct in gesprek en je maakt meteen kennis met de 3 bordspellen. Zo’n blikje neem je gemakkelijk mee, bijvoorbeeld in je jaszak om tijdens een mooie winterwandeling met elkaar in gesprek te gaan. Speciaal in aanloop naar de feestdagen ontvang je nu 3 blikvangers voor maar € 7,50.

Bekijk deze actie in de webshop

 

 

 

 

 

 

 

Drie op een rij… Tzitzo Magazines

Tzitzo Magazine wil openheid geven over mentale gezondheid. Deze magazines zijn niet meer verkrijgbaar, maar wij hebben nog een kleine oplage beschikbaar.
Nu voor een speciale prijs: 3 Tzitzo Magazines van € 7,85 voor € 7,50,-.
Bestel de Tzitzo Magazines in de webshop

 

 

 

 

 

 

 

Kortom…

Bekijk hier alle producten uit deze actie. Er zit vast iets moois en origineels bij om cadeau te geven tijdens de feestdagen!
En ben je op zoek naar een ander cadeau en/of je hebt meer dan 25 stuks nodig? Stuur dan een mail naar bestelling@debagagedrager.nl dan maken wij een mooie aanbieding voor je.
LET OP: Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.