Het is bijna zover, het nieuwe spel over Positieve Gezondheid gaat binnenkort in productie. Volgende week zijn de laatste 5 testgroepen, daarna worden de laatste keuzes gemaakt betreft inhoud, opdrachtkaarten, afbeeldingen en de spelregels. De vormgever is aan de slag met het spelblik, de opdrachtkaarten en het spelregelboekje. Ook hebben we de naam voor het spel gekozen: Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid.

Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid wordt geleverd vanaf maart 2023. Maar….. als je vóór 28 september 2022 bestelt, krijg je maar liefst 30% korting! Je betaalt dan €84,95, in plaats van €119,95

Bekijk de Early Bird actie in de webshop & bestel

Update 31 augustus 2022: Meer weten over het spel? Bekijk dan hier de nieuwste informatie

Ben je benieuwd en wil je een preview?

Dat kan! Wij introduceren het spel op:

 

Leuk, uitdagend en verbindend!

Laagdrempelig en spelenderwijs in gesprek over Positieve Gezondheid… laat je verrassen! Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid kan gespeeld worden in groepen van zes spelers én er is een speciale 1 op 1 versie, om binnen 15 minuten tot een ander gesprek te komen. Het bordspel heeft zes dubbelzijdige speelborden, 165 opdrachtkaarten, 140 afbeeldingen, een dobbelsteen met de thema’s van Positieve Gezondheid, fiches, een zandloper en een actieblok.
Dit spel is ontwikkeld in samenwerking met Machteld Huber en het team van Institute for Positive Health. Het spel is met ruim 300 personen getest, vanuit alle doelgroepen, kwetsbare ouderen, anderstaligen, laaggeletterden, mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking. En met zorgprofessionals, POH, thuiszorgmedewerkers, taalmaatjes, welzijnsmedewerkers, huisartsen en trainers Positieve Gezondheid.

Wil je meer weten over het ontwikkeltraject?

Lees hier de speciale nieuwsbrief met een terugblik op de testfase, de ervaringen, resultaten, leuke foto’s en citaten.
Wil je meer weten over het spel? Het doel en de doelgroep?
Lees hier alle info over het project.

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.