Inclusie op de werkvloer en tijdens de studie is nog lang niet altijd vanzelfsprekend. Uitsluiting gebaseerd op stigma’s rondom psychische kwetsbaarheden is aan de orde van de dag. Daarom wordt er een nieuwe uitbreidingsset ontwikkeld, speciaal bedoeld om ook op het werk en tijdens de studie psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken. We zijn trots dat we door een mooie samenwerking tussen Stichting Socialrun en De Bagagedrager de set nu echt hebben kunnen ontwikkelen! We zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om de set uit te testen. Is dat iets voor jou? Lees dan snel verder!

Deze uitbreidingsset komt medio september uit, maar bestel je de set Studie & Beroep nu alvast in de voorverkoop, dan ontvang je maar liefst 50% korting. Je betaalt dan geen € 29,50, maar slechts € 14,75 per uitbreidingsset. Bestel de uitbreidingsset Studie & Beroep hier.

Deze actie is geldig van 13 t/m 21 juli 2021.

Initiatief

Wat vertel je wel? Hoe pak je dat aan? Hoe en wanneer maak je psychische kwetsbaarheid bespreekbaar met collega’s en studiegenoten? Jan Anne Kalkhoven en Floor Rosier (initiatiefnemers van Vier de Verschillen van de Belastingdienst) willen dat er meer openheid komt op de werkvloer en tijdens de studie. Ze kwamen met het idee om een nieuwe uitbreidingsset ‘Studie en Beroep’ te ontwikkelen. Vorig jaar hebben Jan Anne en Floor alle kaartjes ‘Studie en Beroep’ bekeken van het bordspel én alle 26 uitbreidingssets en het bordspel bekeken en een top 100 gemaakt voor in de nieuwe set. Wij zijn blij dat we deze set nu kunnen realiseren.

 

Keuzes, keuzes

We hebben al veel actuele feiten en cijfers ontvangen van Eveline Brouwers en Anita Hubner. Deze informatie is nu verwerkt in de set. We hebben eigenlijk al teveel informatie. Nu is het tijd om de juiste selectie te maken: welke vragen, stellingen en kennisvragen moeten er in de nieuwe set komen? Daarom onze oproep: Help je mee testen?

 

Online testbijeenkomst

Op donderdag 15 juli en vrijdag 16 juli zijn er 2 online testbijeenkomsten, waarbij we de nieuwe set gaan testen.
Iedereen mag mee testen!

Donderdag 15 juli: 12.30 – 13.30 uur
Vrijdag 16 juli: 11.30 – 12.30 uur

Test je mee? Meld je aan via dit formulier
Alvast bedankt voor je hulp!

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.