De hele maand juni gaan 18 enthousiaste deelnemers meedoen aan een wandelchallenge van Socialrun: wandelen om aandacht te vragen voor inclusie. Samen gaan ze maar liefst 5.555.000 stappen zetten. Astrid Elferink, jullie welbekend van De Bagagedrager, doet ook mee. Zij heeft een flinke uitdaging voor zichzelf gesteld: 555.000 stappen zetten in één maand tijd. Dat is dus meer dan 18.000 stappen per dag!

Krijg je van al die wandelpraat ook al zin om te wandelen of ‘iets’ te doen? Dat komt mooi uit! Je kunt namelijk een stukje meelopen met Astrid of helpen door te sponsoren. Lees hieronder het enthousiaste verhaal van Astrid voor alle details!

Astrid:

“555.000 stappen voor de maand juni. Dat is 30 dagen lang 18.500 stappen per dag zetten. Ik lijk wel niet goed wijs! Maar, dat doe ik natuurlijk niet zomaar. Socialrun heeft als slogan: ‘in beweging blijven, zowel letterlijk als figuurlijk’. In de maand juni gaan 18 deelnemers minimaal 5.555.000 stappen zetten om aandacht te vragen voor inclusie. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we er voor elkaar zijn en dat we aandacht hebben ook voor hen die het niet makkelijk hebben. #meedoeniswinnen  

De deelnemers bepalen zelf hoeveel stappen ze willen zetten. Er zijn mensen bij (Frank, Anne, Linda en Thomas) die zelfs wel 1 miljoen stappen gaan zetten in juni! Respect! Zelf houd ik het bij ‘maar’ 555.000 stappen. Het is niet de eerste keer dat ik deze uitdaging aan ga. In januari 2021 deed ik ook mee en heb ik het niet gehaald. Jammer, maar ik was toch enorm trots op de 402.230 stappen die ik wél gezet had die maand! Dat is maar liefst 300,7 kilometer wandelplezier. En laat ik dát nou leuk vinden, wandelen. Zeker wanneer er een goed doel aan verbonden is. 

Socialrun heeft in de afgelopen jaren al vele projecten van De Bagagedrager gefinancierd, zoals de prachtige videoclip van Is dat RAAR? de uitbreidingsset PTSS en Engelstalige uitbreidingsset Stigma. Vorig jaar hebben we samen veel activiteiten tijdens de Inclusieweek gerealiseerd en ik vond dat ik daarom wel een steentje aan een van hun projecten kon bijdragen. 

Als voorbereiding heb ik vorige maand het wandelen weer wat geïntensiveerd en kwam ik uit op 417.304 stappen!
Maar.… ik zal er een flink tandje bij moeten zetten om de 555.000 gaan halen. Daar kan je mij bij helpen door te sponsoren 😊 Hoe? Dat lees je hier.

Heb je meer zin in een sportieve activiteit? Wandel dan een stukje met me mee! Samen met de wandelkaartjes van Een Steekje Los? al kletsend de stappen zetten. Ik ben voor! Als bedankje krijg je een passend cadeautje, want zoals jullie weten delen we graag!

Meewandelen?

Ja leuk! Dit kan tussen 9 en 30 juni 2020, op diverse dagen en tijden en locaties. Geef je hier op.

De komende tijd houd ik jullie op de hoogte via onze website en de social media kanalen. 

#Meedoen is winnen! 

P.s. Fysiotherapeuten die zich willen aanmelden om m’n kuiten & benen los te masseren? Voel je vooral welkom!”

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.