Zoals je weet zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de Engelstalige uitbreidingsset van Een Steekje Los? Voor het testen van deze set zijn we op zoek naar vrijwilligers. Spreek je goed Engels of ben je native speaker? Meld je dan nu aan. Meer informatie over de uitbreidingsset vind je in dit artikel.

At the moment we are working on an English-language expansion set for Een Steekje Los? We are looking for volunteers to test this set. Do you speak English, or are you a native speaker? Read the information and sign up!

Jouw hulp is essentieel

‘Vooroordelen op een laagdrempelige manier bespreekbaar maken zodat er meer begrip is over en weer.’ Dit is een nog steeds actueel thema waarvoor De Bagagedrager zich inzet. Op veler verzoek is nu een Engelstalige set met kaarten ontwikkeld voor niet-Nederlandstaligen, bijvoorbeeld voor uitwisselingsstudenten.

In de week van 8 tot 15 februari willen we deze set graag online testen met studenten, docenten, zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en andere belangstellenden. Wil je meedoen? Vul dan dit formulier in voor 2 februari 2021.

 

Your help is essential

De Bagagedrager is committed to ‘making prejudices a topic that can be discussed in an easy and accessible way, leading to more mutual understanding.’ Therefore an English set of cards has been developed for non-Dutch speakers, for example exchange students.

In the week of 8 to 15 February, we would like to test this set of cards online with students, teachers, healthcare professionals, experts by experience and others who are interested. If you would like to participate in this pilot, please fill in the form and we will contact you.

De ontwikkeling van de Engelstalige uitbreidingsset van Een Steekje Los? is een initiatief van De Bagagedrager en wordt mede mogelijk gemaakt door Socialrun

The development of the English-language expansion set of Een Steekje Los? is an initiative of De Bagagedrager and is made possible by Socialrun.
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.