Vandaag is het lintjesregen en worden vele mensen onderscheiden met een lintje.
Ook wij reiken elk jaar een Lintje Los? uit.

Hoezo dan?
Precies 10 jaar geleden is een Lintje Los? cadeau gegeven aan Ellen Spanjers omdat zij op 26 april 2014 verrast werd met een ridderlintje, op het gemeentehuis van de gemeente Bronckhorst. Dit was een complete verrassing, behalve dan voor de mensen die wel op de hoogte waren, zoals Jeroen de Jong, de grafisch vormgever van Een Steekje Los? Hij had voor deze gelegenheid een speciaal ontwerp gemaakt. Toen was direct het idee geboren, hier gaan we iets leuks mee doen. Er zijn zoveel actieve mensen die het spel Een Steekje Los? op een actieve of bijzondere manier inzetten. En daarom reiken we sinds 2015 elk jaar Lintjes Los uit!
Ook vandaag worden er weer Lintjes Los uitgereikt. Deze zijn per post verzonden en zodra we bericht hebben dat het ontvangen is, dan plaatsen wij het op sociale media. Ben je nieuwsgierig wie er al eerder een Lintje Los ontvangen hebben?


 

 

 

 

 

 


Bekijk hier het overzicht van alle Lintjes die zijn uitgereikt:

2015 – 2020:  Lintjes Los – De Bagagedrager
2021: Drie Lintjes Los in 2021 – De Bagagedrager
2022 Lintje Los 2022 uitgereikt! – De Bagagedrager
2023 Lintje Los 2023 uitgereikt! – De Bagagedrager
2024: wordt vandaag bekend gemaakt.

Het is niet alleen verrassend leuk voor de ontvanger, maar ook voor ons, omdat wij zoveel mooie enthousiaste mensen en organisaties tegenkomen, die de spellen met zoveel plezier en toewijding inzetten. Daar worden wij echt heel blij van! Daarbij is het ook erg inspirerend voor mensen die het spel nog niet zo goed kennen.

Hoe werkt het?
Ken jij iemand die echt een Lintje Los? verdient? Stuur dan een mail naar welkom@debagagedrager.nl met daarin de volgende informatie:
•           Waarom verdient degene die je aanmeldt een Lintje?
•           Op welke manier zet hij of zij het spel in? Voor welke doelgroep?
•           Waaruit blijkt dat hij of zij eigenwijs is?
•           Als je de aanmelding kunt onderbouwen met een filmpje, foto’s, berichten van social media of ervaringen, dan vinden we dat extra leuk!