Hoera! weer een 10 jarig jubileum 2014 – 2024. Tijd voor een feestelijke terugblik. Het is alweer 10 jaar geleden dat de eerste 26 uitbreidingssets van Een Steekje Los? zijn gelanceerd bij Zorgbelang Inclusief . Het bijzondere is dat ze juist in de afgelopen jaren steeds meer ingezet worden, op steeds meer plekken, zoals bij de herstelacademies en zelfregiecentra. Spelenderwijs in gesprek over psychische gezondheid en kwaliteit van leven. Wie had gedacht dat juist dit thema in 2024 zo actueel is, overal zie en hoor je het terug: Meer aandacht voor Mentale Gezondheid, meer preventie en vooral: maak het bespreekbaar. Hoe dan? Dat kan dus met de uitbreidingssets, op een zeer laagdrempelige manier.

blikvanger

 

 

 

 

 

 

In 2014 waren er nog meer mijlpalen. Ook het spel Doe je mee? is gelanceerd, de 2e druk van Een Steekje Los?, de leuke kleine blikvangers én de start van de StigmaTour. Het was ook het jaar van het winnen van de 2 innovatieprijzen van Hersenstichting en Stichting Voorzorg Utrecht. Genoeg redenen om in dit komende jaar elke vrijdag een blog te schrijven, met een een terugblik op de ontwikkeling, feiten, weetjes, samenwerkingspartners, nieuwtjes, ervaringen en mooie acties.
Ben je benieuwd? Volg dan de linkedin pagina  De Bagagedrager

 

Ter ere van het 10-jarig jublieum ontvang je nu 10 euro korting op alle uitbreidingssset!
Alle uitbreidingssets nu 10 euro korting in de webshop

Winnaar Hersenbokaal Hersenstichting

Winnaar Innovatieprijs Stichting Voorzorg Utrecht