Wist je dat de Vlaamse organisatie De Aanstokerij een speciale pagina heeft met alle spellen van De Bagagedrager? Wij vinden het echt leuk om te zien dat De Aanstokerij fan is van onze spellen. En nu heeft De Aanstokerij een actie, die zeker ook interessant is voor de Bagagedrager-fans: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van De Aanstokerij en het bordspel Een Steekje Los? bestelt, ontvang je GRATIS de uitbreidingsset Stigma.

Neem een kijkje op de website van De Aanstokerij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Aanstokerij

Over De Aanstokerij vzw (vereniging zonder winstoogmerk)

De Aanstokerij is een Vlaamse organisatie en wil maatschappelijke thema’s bespreekbaar maken via spel. Of het nu gaat voer diversiteit, wereldhandel, democratie, milieu, verslaving, relaties of seksualiteit, voor De Aanstokerij is spel het middel om met elkaar in gesprek te gaan! De Aanstokerij ontwikkelt en verkoopt zelf spellen, maar geeft ook workshops.

 

‘Bagagedragerspelen, maar op z’n Vlaemsch’

Speciaal voor Vlaamse spelers van de Eigenwijze Spellen, zijn de laatste tijd Vlaamse aanvullingssets ontwikkeld bij Is dat RAAR?, Doe Je Mee?, Een Steekje Los? én alle uitbreidingssets. Je bekijkt ze hier op de website van De Aanstokerij, of natuurlijk in onze eigen Bagagedrager webshop.

 

Waarom wij fan zijn van De Aanstokerij!

Waarschijnlijk heb je ondertussen al door dat we echt blij zijn met de samenwerking met De Aanstokerij. Hieronder hebben we alle redenen waarom we fan zijn van De Aanstokerij nog even voor je op een rij gezet:

  • Elke keer als we het team zien, horen spreken (live of online), worden we blij van het enthousiasme en de creativiteit.
  • Er zijn veel raakvlakken met onze werkwijze, thema’s en doelgroepen.
  • Alle medewerkers, spelontwikkelaars en spelbegeleiders zijn enthousiast over onze spellen.
  • Ze hebben zelfs al eerder een handleiding voor scholen geschreven voor Is dat RAAR? dan wij zelf!
  • Ze maken onze spelworkshops op maat voor de Vlaamse scholen en organisaties
  • Ze hebben een echte (en de enige) fysieke winkel waar je onze spellen kunt bekijken, spelen en kopen)
  • Ten slotte: De Aanstokerij heeft (net als De Bagagedrager) geen winstoogmerk.
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.