In Bronckhorst is er een traditie waarbij de burgemeester op bezoek gaat bij bijzondere inwoners….met koek! Het was dan ook een leuke verrassing dat Marianne Besselink, burgemeester van gemeente Bronckhorst, op woensdagavond 27 oktober met koek op bezoek kwam bij Ellen Spanjers.

Hoe is het zo gekomen?
Begin oktober waren we verrast dat wij met een grote foto van de prijsuitreiking op de voorpagina stonden van het weekblad Contact Zelhem-Hummelo. Een week later ontving Ellen een e-mail van de burgemeester: ze wilde graag op bezoek komen! Ze wilde Ellen feliciteren en kennis maken, als inwoner van Gemeente Bronckhorst vanwege het winnen van de William Schrikker Initiatiefprijs. Daarnaast wilde ze graag meer weten over de spellen van De Bagagedrager.

 

Bordspel Is dat RAAR? in Bronckhorst
Op 29 februari 2020 is het bordspel Is dat RAAR? feestelijk gelanceerd door de jeugdburgemeester van de gemeente Bronckhorst, tijdens de opening van de BSO Eikenlaan in Hoog-Keppel. Ook in Bronckhorst is getest met kinderen én er zitten ook diverse foto’s in het spel van kinderen uit Bronckhorst. De initiatiefnemer én de tekstredacteur van Is dat RAAR? wonen ook in Bronckhorst.

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.