Vandaag dag 3 van de Eigenwijze Spellen 10-daagse. Heb je gisteren geen prijs gewonnen? Kijk dan snel of je vandaag misschien in de prijzen valt! Verder nemen we je vandaag mee naar 2012 en 2013. Sinds 2012 werken we samen met Semmie Sprekend Spel en Training. De prijzen van vandaag komen dan ook van Semmie! Daarnaast is Een Steekje Los? sinds 2013 online te spelen. Dat kwam nu weer goed van pas in de Coronatijd.

Terugblik 2012-2013

Eigenwijs Spel Online

Vanuit Ervaringswijzer kregen we de vraag of er een online variant gemaakt kon worden bij Een Steekje Los?. Juist voor mensen die weinig contacten hebben, moeite hebben om naar bijeenkomsten te gaan of niet kunnen reizen. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben contact gelegd met IJsfontein, specialist op het gebied van serious gaming. Hun kennis hebben we gecombineerd met de kennis van ervaringsdeskundigen van Ervaringswijzer en studenten van Hogeschool Saxion. Het resultaat?   Deze gratis online versie van Een Steekje Los? wordt al 7 jaar volop gespeeld! En juist nu weer in deze coronatijd was het een goed alternatief voor het bordspel.
De lancering van deze online game was tijdens de finishdag van de Socialrun.
Tip: neem een kijkje op www.eigenwijsspelonline.nl  er staan instructievideo’s op. En alle speelkaarten van het bordspel én van alle 26 uitbreidingssets zitten in deze online versie. Een mooie kans om een kijkje te nemen welke speelkaarten er in de spellen zitten.

 

Samenwerking met Semmie

Sinds 2012 is er een hele mooie samenwerking met Semmie Sprekend Spel & Training. De Eigenwijze spellen van De Bagagedrager zijn ook te koop via de webshop van Semmie. Semmie verkoopt de spellen zonder winstoogmerk, levert een goede klantenservice en zorgt ervoor dat de spellen op veel congressen onder de aandacht worden gebracht. Semmie Sprekend Spel & Training is gespecialiseerd in spelmaterialen rondom sociaal-emotionele thema’s. Daarnaast organiseert Semmie workshops en trainingen voor pedagogische, sociale en GGZ professionals. De eigenaar, Sylvia van Asperen, is zelf speltrainer van Een Steekje Los?. Daarnaast is Sylvia betrokken geweest bij de ontwikkeling van Is Dat RAAR? en de ontwikkeling van de training Is Dat RAAR?.

Een steekje los?
semmie
Prijswinnaars van 10 december

Staat jouw voornaam erbij? Check dan snel of je een e-mail van ons ontvangen hebt, want misschien ben jij de gelukkige winnaar van één van de prijzen!

 

Winnaars Emotieposter
Annemiek H.
Susan C.
Esther L.

Troostprijzen & Acties

(Nog) niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben iedere dag verschillende mooie kortingsacties en gratis downloads voor je klaarstaan:

Mede mogelijk gemaakt door: