Vandaag de 6e dag van de Eigenwijze Spellen 10-daagse . We blikken terug op 2015: het jaar waarin de spellen overgedragen werden vanuit Zorgbelang naar Stichting De Bagagedrager. Ook zie je of je een van de prijzen gewonnen hebt én vind je de troostprijzen!

Terugblik 2015: van Zorgbelang naar De Bagagedrager

2015: een bijzonder jaar!

Dit is het jaar waarin de overdracht plaatsvond van Zorgbelang naar De Bagagedrager. In de jaren 2010-2015 zijn alle spellen van Een Steekje Los? en Doe Je Mee? ontwikkeld door Zorgbelang Gelderland. Deze projecten hebben landelijk veel bekendheid gekregen. Zorgbelang Gelderland ging op zoek naar een organisatie om alle spellen in onder te brengen, zodat het voortbestaan en de doorontwikkeling van de spellen geborgd kon worden. Zo ontstond Stichting de Bagagedrager. Bij de ontwikkeling van de spellen is afgesproken dat de opbrengst van de spellen gereserveerd wordt voor herdruk, en die afspraak heeft De Bagagedrager natuurlijk overgenomen! De missie van De Bagagedrager? Mensen in contact brengen met elkaars leefwereld. We maken hierbij dankbaar gebruik van de bagage van alle medewerkers en vrijwilligers.

 

2015 – 2020: Lintjes Los!

In 2014 heeft Ellen Spanjers (initiatiefnemer van alle spellen en van De Bagagedrager) een Lintje ontvangen. Onze vaste vormgever, Jeroen de Jong, had als verrassing een ingelijst ‘Lintje Los’ gegeven. Dit was aanleiding om vanaf 2015 elk jaar Lintjes Los uit te reiken aan mensen die het spel op ‘eigen wijze’ hebben ingezet. Inmiddels zijn er al heel wat Lintjes Los uitgereikt. Het is geweldig en bijzonder om te horen dat er in het hele land én België met zoveel enthousiasme en op zoveel creatieve manieren het spel wordt ingezet. En… iedereen op ‘eigen wijze’, precies wat we wilden bereiken met het spel!

Neem even de tijd om alle prachtige voordrachten te lezen van de winnaars van Lintjes Los.

 

Scheurkalender 2016

In 2015 hebben we teruggeblikt op 5 jaar Eigenwijs Spel en een echte scheurkalender gemaakt. Een unieke selectie van ruim 300 speelkaarten uit alle spellen die zijn ontwikkeld. Deze kalender biedt elke dag een speelkaart om over in gesprek te gaan of om in actie te komen. Een waar collectorsitem. Wie weet heb jij de kalender vandaag gewonnen….

Prijswinnaars van 13 december

Staat jouw voornaam erbij? Check dan snel of je een e-mail van ons ontvangen hebt, want misschien ben jij de gelukkige winnaar van één van de prijzen!

Vandaag geen functionele prijs, maar wel een heel speciaal collectorsitem. Namelijk: de originele scheurkalender uit 2016. Je kunt natuurlijk wel alle wetenswaardigheden lezen en de 365 speelkaarten gebruiken!

 

Winnaar originele Scheurkalender 2016 (collectorsitem):

Herma B.
Dawn T.

Anita B.
Willeke L.
Marion B.

Troostprijzen & Acties

(Nog) niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben iedere dag verschillende mooie kortingsacties en gratis downloads voor je klaarstaan:

Mede mogelijk gemaakt door: