Variatiedag Een Steekje Los?

In deze interactieve en praktijkgerichte dag leer je hoe je Een Steekje Los? in kunt zetten door het gebruiken van de kaarten van het spel en de uitbreidingssets.

 • Doel

  Kennismaken met 8 interactieve werkvormen met de uitbreidingssets van Een Steekje Los?

 • Voor wie

  Bij voorkeur mensen die het spel al een beetje kennen

 • Door wie

  Ervaren spelleiders van De Bagagedrager

 • Tijdsduur

  1 dag (2 dagdelen van 3 uur)

 • Aantal personen

  6 personen per spelleider

Veelzijdig en speels

Een interactieve en praktijkgerichte dag voor waarbij je kennis maakt met acht werkvormen met alleen de kaarten van Een Steekje Los?, zonder het bordspel. Welke spelvariaties er worden gespeeld kiezen we in overleg met jou.

Aan het einde van de dag weet je welke werkvormen je voor welke gelegenheden kunt inzetten en toepassen. De werkvormen zijn snel en eenvoudig te leren en zijn ideaal voor grotere groepen, tot wel honderd personen, ook als er weinig tijd beschikbaar is. Maar ook bij een kleinere groep met meer ruimte zijn de werkvormen goed te gebruiken.

Het interactieve spel Een Steekje Los? is ontwikkeld als bordspel. In de afgelopen jaren zijn er meer dan 20 werkvormen ontwikkeld, gericht op kleine en grote groepen, vaak alleen met de kaarten uit het spel. Daarbij heb je de keuze uit een groot aantal uitbreidingssets met elk hun eigen onderwerp, zodat er voor elke doelgroep een passend aanbod is.

“Ik had nooit verwacht dat je zoveel kan met een uitbreidingsset. En het was ook echt een hele fijne dag met plezier en diepgang.”

Psychologe, deelnemer Variatiedag

Vraag naar de mogelijkheden voor meerdere workshops op een dag. We doen je graag een passend aanbod.

Workshop aanvragen?

Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.