Frans (en soms ook Fred)

Francisca, beter bekend als Frans, is een echte Amsterdamse dame. Zij gelooft altijd in het goede in de wereld en zo kwam ze erachter dat mensen eigenlijk niet zo verschillend zijn. Iedereen kan iets overkomen. Frans kwam weleens dagenlang niet van de bank af omdat ze zich zo depressief voelde. Ze wilde zelfs dood. Ze leerde, onder andere met de hulp van haar goede vriendin Frederique, ook wel bekend als Fred, dat je elkaar kunt helpen. Je niet alleen bent op deze wereld. Als je maar naar elkaar luistert en er bent voor de ander ook al begrijp je er misschien niet alles van.

 • Doel

  Mensen verbinden en dichter bij elkaar brengen met warme humor en speelse gezelligheid. Bij Frans is iedereen welkom en mag iedereen zichzelf zijn. Ze is open en anti stigma!

 • Voor wie

  Voor bezoekers en deelnemers van congressen, evenementen, themadagen, jubilea, seminars, personeelsdagen of andere feestelijkheden.

 • Door wie

  Serge Metselaar en soms Arlette Juch.

 • Tijdsduur

  1 – 4 uur

 • Aantal personen

  10 – 200

Van alle markten thuis

Frans komt graag bij jou langs om dingen te bespreken, een handje te helpen en om nog meer vriendschappen te sluiten! Ze kan haar goede vriendin Fred ook mee nemen, als je dat leuk vindt, hoe meer zielen hoe meer vreugd zegt Frans altijd :-).

Kunnen de mensen op jullie speciale dag wel een vriendin of maatje gebruiken? Wil je de bezoekers hartelijk laten ontvangen met een bijzondere begroeting? Ook vermaak met een dobbeltje of ander leuk spelletje kan. Frans praat graag met de mensen of komt er tijdens en na afloop van een bijeenkomst achter wat mensen ervan vinden.

Frans is van alle markten thuis, waar ze ook graag heen gaat overigens. Gezien haar meerdere persoonlijkheden kan ze zich aanpassen aan de gelegenheid en een kleine gedaanteverwisseling doormaken.

U vraagt en zij draait…een beetje door.

“Een programma wat uitstekend bij onze dag en de stichting paste; informatief, stigma doorbrekend, speels en gezellig!”

Fieke Bosscher, Vriendendiensten Deventer

“Hilarisch! ik kon gewoon niet stoppen met lachen!”

Bezoeker van het 20-jarig jubileum van Vriendendiensten Deventer

Frans op bezoek?

vanaf € 250

De precieze prijs is afhankelijk van de opdracht die je voor Frans hebt. Vind je het leuk dat ze Fred mee neemt? Dat maakt verschil in de prijs. Vraag een offerte aan voor de opties.

Frans kan soms wat uitbundig en luidruchtig zijn. Natuurlijk is ze beleefd genoeg om rekening te houden met het programma en gaat ze respectvol om met mensen. Maar om ze komt pas echt goed tot haar recht als ze een beetje vrij spel kan hebben.

Prijzen zijn inclusief voorbereiding en materialen. Alle prijzen zijn excl. btw en excl. reiskosten.

Natuurlijk is een combinatie met een van onze andere workshops mogelijk.

Workshop aanvragen?

Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.