Fried & Frans

Frieda & Francisca, beter bekend als Fried & Frans zijn BFF’s. Best Friends Forever. Echte Amsterdamse dames die elkaar sinds hun kindertijd door en door kennen. Zij geloven altijd in het goede in de wereld en ze kwamen erachter dat mensen eigenlijk niet zo verschillend zijn. Iedereen kan iets overkomen. Fried heeft ze weleens zien vliegen en Frans kwam weleens dagenlang niet van de bank af. Als je maar naar elkaar luistert en er bent voor de ander ook al begrijp je er misschien niet alles van.

 • Doel

  Mensen verbinden en dichter bij elkaar brengen met warme humor en speelse gezelligheid. Bij Fried en Frans is iedereen welkom en mag iedereen zichzelf zijn. Ze zijn open en anti stigma!

 • Voor wie

  Voor bezoekers en deelnemers van congressen, evenementen, themadagen, jubilea, seminars, personeelsdagen of andere feestelijkheden.

 • Door wie

  Serge Metselaar en Hilde Spanjers

 • Tijdsduur

  1 – 4 uur

 • Aantal personen

  10 – 200

Van alle markten thuis

Fried en Frans komen graag bij jou langs om dingen te bespreken, een handje te helpen en om nog meer vriendschappen te sluiten!

Kunnen de mensen op jullie speciale dag wel een vriendin of maatje gebruiken? Wil je de bezoekers hartelijk laten ontvangen met een bijzondere begroeting? Ook vermaak met een dobbeltje of ander leuk spelletje kan. Fried en Frans praten als duo graag een congres of bijeenkomst aan elkaar, of komen er tijdens en na afloop achter wat mensen ervan vinden.

Fried en Frans zijn van alle markten thuis, waar ze ook graag heen gaan overigens. Gezien hun meerdere persoonlijkheden kunnen ze zich aanpassen aan de gelegenheid en een kleine gedaanteverwisseling doormaken.

U vraagt en wij draaien…een beetje door.

fried frans

“Een programma wat uitstekend bij onze dag en de stichting paste; informatief, stigma doorbrekend, speels en gezellig!”

Fieke Bosscher, Vriendendiensten Deventer

“Hilarisch! ik kon gewoon niet stoppen met lachen!”

Bezoeker van het 20-jarig jubileum van Vriendendiensten Deventer

Fried & Frans op bezoek?

vanaf € 400

De precieze prijs is afhankelijk van de opdracht die je voor Fried & Frans hebt. Vraag een offerte aan voor de opties.

Fried en Frans kunnen soms wat uitbundig en luidruchtig zijn. Natuurlijk zijn ze beleefd genoeg om rekening te houden met het programma en gaan ze respectvol om met mensen, maar om ze helemaal tot hun recht te laten komen is het prettig als ze een beetje vrij spel kunnen hebben.

Prijzen zijn inclusief voorbereiding en materialen. Alle prijzen zijn excl btw en excl reiskosten.

Natuurlijk is een combinatie met een van onze andere workshops mogelijk.

Workshop aanvragen?

Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.