Festivalversie Een Steekje Los?

Met dit levensgrote speelbord maak je op een leuke en spontane manier makkelijk contact en raak je snel in gesprek met bezoekers van evenementen en festivals. Zo bereik je spelenderwijs bewustwording onder een brede doelgroep.

 • Doel

  Laagdrempelig in gesprek over psychische gezondheid en kwaliteit van leven. Naar wens ook specifiek over stigma op psychische kwetsbaarheid.

 • Voor wie

  Bezoekers van festivals en evenementen

 • Door wie

  Ervaren spelleiders van De Bagagedrager

 • Tijdsduur

  Dag of dagdeel

 • Aantal personen

  Doorlopend

Laagdrempelige eyecatcher

Speel Een Steekje Los? op dit grote speelbord en verleid de bezoekers van jouw festival of evenement om mee te doen. Onze ervaren spelleiders betrekken de langslopende bezoekers op uitnodigende manier bij het spel, zonder dwingend te zijn. Want even staan kijken of direct doorlopen is ook prima. Maar voor degenen die mee willen doen, ontstaan er vaak bijzondere situaties en gesprekken door de prikkelende vragen en stellingen op de grote speelkaarten (A3 formaat). Het spel bewijst dan zijn kracht: laagdrempelig in gesprek over stigma en psychische kwetsbaarheid, en daardoor vaak taboedoorbrekend.

Natuurlijk kan het spel worden toegespitst op het thema en doelgroep van jouw evenement. De grote speelkaarten zijn er van diverse thema’s, zoals stigma, in de wijk, verslaving, maar ook algemene vragen uit het basisspel. Daarnaast maken we gebruik van de app. De app is gratis te downloaden, ook voor de bezoekers.

Wij zorgen voor een volledige aankleding, inclusief speelzeil, grote speelkaarten, dobbelsteen, pionnen, spelbegeleiders en promotiematerialen. Als extra maken de bezoekers altijd kans om een spel te winnen.

“Mijn kinderen wilden graag met de dobbelsteen gooien. Ik had geen idee waar het bij hoorde, maar toen we er stonden, had ik onverwacht een heel mooi gesprek over psychische kwetsbaarheid.”

Bezoeker Social Run

Bij een evenement van 1 dagdeel (3 uur)

€ 900

1 dag: € 1.400

Prijzen zijn inclusief voorbereiding en materialen. Alle prijzen zijn excl btw en excl reiskosten.

Workshop aanvragen?

Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.