Projectteam

  • Door Hooijer was projectcoördinator van de StigmaTour en is bij bijna alle Busstops aanwezig geweest, ook om met mensen in gesprek te gaan over vooroordelen en stigmatisering. Zij zet haar eigen ervaring in, onder andere bij de trainingen en workshops met ‘Een Steekje Los?’ Zij is projectcoördinator van de StigmaTaxi.
  • Ellen Spanjers heeft ruime ervaring met het opzetten en uitvoeren van projecten en is eindverantwoordelijke voor het project StigmaTaxi.

Medewerkers project StigmaTaxi

  • Floor Hoksbergen, die als stagiaire is begonnen bij Zorgbelang Gelderland en studeert af bij Saxion, Toegepaste Psychologie. Haar afstudeeronderzoek: wat is de meerwaarde van een training voor spelleiders van Een Steekje Los? Floor is vorig jaar bij bijna alle Busstops van de StigmaTour mee geweest en heeft bijzonder veel ervaring opgedaan met interactie over stigma. Floor is ervaringsdeskundig op andere levensgebieden en is ‘zus-van’. Floor begeleidt de labelworkshop en neemt de interviews af in de StigmaTaxi.
  • Sanne Willemsen is ervaringsdeskundig familielid, professioneel fotograaf, afgestudeerd aan de Kunstacademie. Sanne is bekend geworden door haar unieke creatieve filmpjes, gemaakt voor de StigmaTour en het TeGekFestival. En Sanne heeft haar eigen succesvolle project: ‘Ik reis met bagage’. Sanne maakt foto’s en filmpjes en monteert de beelden die opgenomen worden in de StigmaTaxi tot een vloeiend geheel.
  • Jeanette Eken is ervaringsdeskundig en vertelt haar verhaal op geheel eigen-wijze.
  • Bibi Arefa Ansari werkt bij Zorgbelang Gelderland en is onder andere doventolk. Zij heeft zelf ervaring met diverse culturen. In de StigmaTaxi neemt zij de interviews af.