De laatste dag van de Eigenwijze Spellen 10-daagse! Vandaag nemen we je mee langs alle mijlpalen, alle prijzen die we gewonnen hebben en alle andere hoogtepunten van 10 jaar Eigenwijs Spel!

De finaledag: Alle mijlpalen, nominaties, prijzen en fondsen

Tijdens deze 10 dagen zijn er vele projecten, nominaties, mijlpalen en fondsen voorbij gekomen. Een indrukwekkend overzicht van 10 jaar Een Steekje Los? Hoe het in 2010 begon en hoe dit spel als een olievlek is verspreid door het hele land en ook in Belgie.

Het begon met het bespreekbaar maken van kwaliteit van leven, daarna werd het ingezet voor het destigmatisering en nu ook als inclusietool.

 

Bedankt!

We zijn trots op alle nominaties en prijzen die we hebben mogen winnen. Onze dank gaat uit aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd en specifiek alle fondsen die dit mogelijk gemaakt hebben!

 

Vooruitblik: 2021

Volgens jaar komen we met een nieuw spel: Positieve Gezondheid. Met onze plannen hebben we de GGZ Herstelspecial 2020 gewonnen (zie de video). Samen met partners gaan we aan de slag met dit nieuwe spel.

 

Wil je nog meer terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar? Bekijk dan snel onze jubileum pagina. Daar vind je nog meer mijlpalen, video’s, interviews en meer!

Prijswinnaars van 17 december

Vandaag gaat de prijs naar alle fondsen die onze projecten gefinancierd hebben én aan organisaties die aan ons de prijzen hebben uitgereikt.

De prijs is: 
2 uitbreidingssets: Eenzaamheid en Actiekaarten, geschikt voor iedereen!
3 blikvangers van de spellen Een Steekje Los? Is dat RAAR? en Doe je mee?
De fondsen kunnen deze spellen weer verloten binnen hun eigen organisatie en/of achterban.

Een extra prijs voor deelnemers Eigenwijze Spellen 10-daagse
Heb je meegedaan aan de Eigenwijze Spellen 10-daagse? Wij organiseren 2 online bijeenkomsten waar je al je vragen kunt stellen over de spellen die je hebt gezien, gewonnen of gekocht. Je kunt je aanmelden voor een van deze 2 bijeenkomsten:
dinsdag 22 december van 12.30 – 13.45 uur
woensdag 23 december van 11.00 – 12.15 uur
Vul hier het aanmeldformulier in.

Let op: Deze extra prijs is voor iedereen die heeft deelgenomen aan deze Eigenwijze Spellen 10 daagse.

Troostprijzen & Acties

Vandaag is de laatste kans om de spellen en uitbreidingssets met korting te bestellen. 

Mede mogelijk gemaakt door: