Het is zover, de Eigenwijze Spellen 10-daagse is gestart! Vandaag nemen we je mee naar 2010: het jaar waarin het allemaal begon met Een Steekje Los? Op deze pagina lees je meer over het eerste jaar van Een Steekje Los?, zie je of je een van de prijzen gewonnen hebt én vind je de troostprijzen!

Terugblik 2010: Het eerste Eigenwijze Spel

Op 8 december 2010 was de eerste druk van Een Steekje Los? een feit! 1500 exemplaren werden geleverd in de gang van Zorgbelang Gelderland in Arnhem. Gelukkig waren er tijdens de testfase al 500 spellen besteld, binnen enkele dagen waren alle 500 spellen ingepakt en verzonden. Ook dit hebben we gedaan samen met vrijwilligers!

Op zaterdag 11 december 2010 stonden we met een grote stand op de Publieksdag Open Mind in de Rai in Amsterdam, met 1000 bezoekers. We waren met de ervaringsdeskundige spelleiders, die van januari t/m juli 2010 het spel ontwikkeld en getest hebben. Ze konden er dus ook alles over vertellen. Een geweldige lancering van Een Steekje Los?!

Wil je meer weten over het ontstaan en de ontwikkeling van Een Steekje Los? Lees alles in het magazine Vraag aan Bod van Zorgbelang Gelderland (oktober 2010).

En wist je dat we in oktober 2010 al genomineerd waren voor de Agis Zorgverbeteraarsprijs, terwijl Een Steekje Los? pas in december 2010 uitkwam?
Bekijk hier de video, waar Ellen Spanjers vertelt hoe ze op het idee is gekomen om dit spel te ontwikkelen.

Heb je vragen over de ontwikkeling van het spel?
Stuur je vraag naar welkom@debagagedrager.nl Wij beantwoorden jouw vraag en we vermelden deze vraag in de nieuwe FAQ rubriek.

Prijswinnaars van 8 december

Winnaar Bordspel Een Steekje Los? (3e druk)

Angelique

 

Winnaars uitbreidingssets Stigma

Ineke

Nancy

Anja


Van harte gefeliciteerd!

Staat jouw voornaam erbij? Check dan snel of je een e-mail van ons ontvangen hebt, want misschien ben jij de gelukkige winnaar van één van de prijzen!

Troostprijzen & Acties

(Nog) niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben iedere dag verschillende mooie kortingsacties en gratis downloads voor je klaarstaan:

Omruilactie speldoos – spelblik
Speciale actie voor iedereen die de 1e druk van Een Steekje Los? nog in de kast heeft staan en die ook graag een luxere blikverpakking wil. Dat kan! Wat moet je doen? Stuur een foto van jouw 1e druk spel naar welkom@debagagedrager.nl en zet daarbij jouw naam en adresgegevens, dan sturen wij gratis een nieuw (leeg) blik naar je toe, zodat je de spelinhoud in het nieuwe blik kunt doen.
De blikken sturen we naar de eerste 10 mensen die reageren.

De 1e druk van het bordspel is mede mogelijk gemaakt door: