De Bagagedrager organiseert verschillende workshops rondom de spellen Een Steekje Los? en Doe je mee?. Je bent welkom om deel te nemen aan deze workshops. Lees hieronder meer over wat de workshops en trainingen precies inhouden.

Introductieworkshop Een Steekje Los?

training en scholing

Spelworkshop Een Steekje Los?

Speltraining Een Steekje Los?

informatie een steekje los

De introductieworkshop heeft als doel kennis te maken met het spel Een Steekje Los?. Heb je de smaak te pakken na deze introductie? Volg dan de spelworkshop Een Steekje Los? met een groep mensen om je heen, je kunt hierbij denken aan collega’s, sportploegen, buurtgenoten, studiegenoten, lotgenoten. Geïnspireerd geraakt door de bezielende leiding van onze workshop? Leer via de speltraining Een Steekje Los? het spel optimaal benutten als begeleider van het spel.

Spelworkshop Doe je mee?

Speltraining Doe je mee?

Tijdens de spelworkshop Doe je mee? kunnen mensen met een licht verstandelijke beperking en hun omgeving samen op een speelse manier ontdekken wat echt belangrijk is voor hen. Na het spelen van het spel zijn er vaak mensen die Doe Je Mee? willen spelen in hun werk, privéleven of hobbyclub. Om het spel in goede banen te leiden kun je de speltraining Doe je mee? volgen.