Wij krijgen regelmatig mailtjes en vragen van studenten die stage willen lopen en/of een afstudeeronderzoek willen doen.
Vaak zijn het studenten van Toegepaste Psychologie of Social Work.

Deze keer een onderzoek van Miranda Gosman, student Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, met als thema: Hoe maken we wachten leuker?

Even voorstellen:
Mijn naam is Miranda Gosman, ik ben woonachtig in het prachtige Amerfoort en ik studeer aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Dit jaar vervul ik mijn laatste jaar van de opleiding Kunst en Economie en doe ik ontwerpend onderzoek naar de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg. Mede door eigen ervaring zou ik graag iets positiefs willen bijdragen aan het vaak lange wachten op behandeling; hoe gaaf zou het dan ook zijn als we dit wachten leuker kunnen maken?

Toen ik de Bagagedrager tegenkwam was ik eigenlijk gelijk verkocht. Mijn radertjes gingen aan toen ik las over jullie manier van werken; spelenderwijs gevoelige onderwerpen kunnen bespreken en tegelijkertijd verbinden met de ander. Ik zou hier graag meer over leren en samen het wachten een beetje leuker maken!

 

In de komende maanden zal Miranda haar onderzoeksopdracht bij De Bagagedrager gaan doen en dan gaan kijken op welke manier de spellen en de tools én het nieuwe DoeKnipPlak Werkboek een bijdrage kan leveren aan het leuker maken van de wachttijd..

Sta jij op de wachtlijst?
Of begeleid jij wachtlijstgroepen?
En wil je graag meedenken, meedoen aan dit onderzoek?
Meld je dan aan via dit formulier.