Wil je ee toen mooie sfeerimpressie krijgen van het spel Alles op Tafel?
Dat kan!

Er zijn 2 mooie filmpjes gemaakt van de 2 werkvormen en toepassingsmogelijkheden van het spel.
Per filmpje is een dagdeel gefilmd en er zijn zoveel mooie, leuke en ontroerende gesprekken geweest, dat het echt heel moeilijk was om een selectie te maken. Maar het is gelukt om er een korte sfeerimpressie van te maken. Veel dank aan de filmmaker Joost Ooijman.

Een Andere Kijk
We hebben het spel gespeeld met Peter van ’t Hoog, gedeputeerde Provincie Gelderland. In dit filmpje is de versie ‘Een Andere Kijk’ gespeeld én dit laat mooi zien hoe dit spel ingezet kan worden om in gesprek te gaan over ‘meedoen’ en hoe het een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid.  Dit filmpje is mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland en Zorgbelang Inclusief.

Een Ander Gesprek

Het tweede filmpje is gemaakt laat zien hoe het spel als gesprekstool ingezet kan worden in de huisartsenpraktijk. Met de werkvorm ‘Een Ander Gesprek’ om samen met de cliënt n gesprek te gaan over kwaliteit van leven. Dit filmpje is mogelijk gemaakt door Arnhems Fonds Achterstandswijken en Zorgbelang Inclusief.

 

Twee webpagina’s

www.allesoptafelspel.nl

Op deze pagina kun je alles lezen over het spel Alles op Tafel? Spelen met Positieve Gezondheid.
Naast filmpjes en foto’s en toepassingsmogelijkheden, zie je ook een overzicht van alle nieuwsberichten over het spel en een terugblik op de ontwikkelfase
Deze pagina zal steeds ge-update worden.

www.eenandergesprek.nl

Deze pagina is specifiek gericht op de inzet en toepassingen van de werkvorm Een Ander Gesprek.
Deze gesprekstool is vooral bedoeld voor bewustwording en verdieping.
Het is geschikt voor 1-op-1 gesprekken. Het is ook mogelijk om dit in een kleine groep met 4 personen in te zetten.
Deze gesprekstool kan ingezet worden in de huisartsenpraktijk, maar ook in een andere praktijk.