Op 13 maart 2023 is het spel gelanceerd én op dat moment waren er al 583 bestellingen vanuit het hele land.
Het was ook een mooie kans om het vroeg te bestellen, want toen was er nog de 30% kortingsregeling.
Zo bijzonder dat er zo veel belangstelling was, terwijl nog niemand het definitieve spel gezien of gespeeld heeft.
Vele mensen hadden het spel al in het najaar 2022 besteld en hebben ruim een half jaar moeten wachten.
Heel veel dank voor het geduld en het vertrouwen. Wij waren ook erg blij met deze voorfinanciering, hierdoor konden we de oplage ook verhogen naar 2000 stuks.

En vanaf de lancering in maart 2023 zijn er nog eens ruim 400 spellen besteld.
We ontvangen zoveel leuke reacties, via de mail en via sociale media.
Meerdere zorgorganisaties en opleidingen hadden bij de voorinschrijving al enkele spellen besteld, en waren nu zo enthousiast, dat ze er nu nog extra spellen bestelden. Echt leuk om te horen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Arnhems Fonds Achterstandswijken
heeft 80 spellen besteld voor alle huisartsenpraktijken in Arnhem en omgeving.
Deze zijn feestelijk gepresenteerd op de AFA markt op 23 maart 2023 in Arnhem.
Ook het Oranjefonds had 60 spellen besteld, voor het programma Herstel Dichtbij, voor alle herstelcentra en zelfregiecentra die hieraan mee doen. Dit spel sluit bijzonder goed aan bij de herstelgedachte en het stimuleren van de eigen regie.
Op 21 maart was er tijdens de bijeenkomst van Herstel Dichtbij een korte spelimpressie in een half uur, om kennis te maken met het nieuwe spel. Een mooie uitdaging om het spel met een groep van 50 deelnemers te spelen in kleine groepen.

 

Korting bij grotere bestellingen.
Wil je als organisatie 12 spellen of meer bestellen? dan is er een korting mogelijk. De prijs is dan € 99,95 per spel in plaats van € 119,95.

 

Foutje = cadeautje
Van de 583 spellen die verzonden zijn, waren er maar 3 klachten, soms was een spel wel besteld maar niet bezorgd, of wel bezorgd, maar niet getraceerd binnen de locatie van een school of zorginstelling of het pakketje was op een niet-thuis adres neergelegd.
Als er iets fout gaat bij ons, zoals 1 spel verzonden in plaats van 2, dan zorgen we altijd dat we dit foutje compenseren, en ontvang je altijd een cadeautje van ons.

 

Wist je dat…
– Alle spellen worden verzonden door vrijwilligers en we hiermee handelingskosten besparen van een extern verzendbedrijf.
– Alle spellen worden verkocht zonder winstoogmerk, en dat dit ook een voorwaarde is van de fondsen die de spellen mede gefinancierd hebben.
– De opbrengst van de spellen wordt gereserveerd voor een herdruk en voor doorontwikkeling, en voor de kosten van opslag, verpakking, webshop, administratie- en transactiekosten.