Eindelijk was het zo ver. Op maandag 13 april 2023 was de lancering van het spel Alles op Tafel?

Lees hier de mooie reacties…die op linkedin gepost zijn, voor een eerste indruk, sfeerimpressies en spontane reacties:

 

Wow! wat een prachtige lancering van Alles op Tafel? Spelen met Positieve Gezondheid. Op een prachtige locatie bij Rozet in Arnhem. Zo bijzonder trots dat Machteld Huber aanwezig was om een presentatie te geven én het eerste spel in ontvangst te nemen. Meer dan 100 genodigden uit het hele land, waarvan ook vele fondsen, samenwerkingspartners én vooral ook veel testgroepen! Echt top! Ik was zo verrast en verwonderd! Tot slot het super leuke filmpje samen met Peter van t Hoog van de Provincie Gelderland. Na het officiële deel, is aan 5 speltafels het spel gespeeld. De sfeer, de blijdschap, de bijzondere inzet van ontzettend veel mensen. Bijzondere dank aan de enthousiaste en betrokken projectgroep en de kans die ik gekregen heb van Zorgbelang Inclusief en de Leefbaarheidsalliantie Gelderland om zoveel tijd en energie in dit unieke project te investeren. De mega inzet van mijn collega’s van De Bagagedrager. Teveel mensen om te bedanken voor echt een super mooie samenwerking! Het was zo mooi, zo bijzonder, de energie, de vele blije gezichten en iedereen was trots op het eindresultaat.
– Ellen Spanjers – Initiatiefnemer en projectleider Alles op Tafel spel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb het gespeeld en mijn 1e indruk is dat het echt werkt.😊 Het spel Alles op tafel stimuleert de positieve gezondheid). Je speelt het als professional/begeleider met mensen die extra support kunnen gebruiken. Laagdrempelig dus. Wat het echt leuk maakt, is dat wat het los maakt als je op elkaar reageert. Het is ontwikkeld door Zorgbelang Inclusief, waar de Leefbaarheidsalliantie Gelderland en de provincie ook een bijdrage aan hebben geleverd. Met Machteld Huber van Institute of Positive Health. Inmiddels heb ik het al verschillende keren gespeeld, o.m. in Rozet in Gemeente Arnhem. Even geen dossiers, alleen elkaar. Dat was goed.
– Peter van ’t Hoog, Gedeputeerde provincie Gelderland

Afgelopen maandag was het zover: Het spel ‘Alles op Tafel? Spelen met Positieve Gezondheid’ werd gelanceerd! Er is een lang en zeer professioneel traject van vormgeving, testen met vele doelgroepen en weer aanpassen aan vooraf gegaan. Ik heb véél bewondering voor Ellen Spanjers en haar team voor hun geduld en vasthoudendheid! En nu is er dus een werkelijk práchtig spel, waarmee de essentie van Positieve Gezondheid, namelijk ontdekken wáár jij voor wil gaan, voor nog meer groepen mensen beschikbaar komt. Ik ben Ellen zéér dankbaar en trots op dit nieuwe product!
– Machteld Huber – grondlegger van het gedachtegoed Positieve Gezondheid, Institute for Positive Health

Afgelopen maandag hadden we de lancering van ‘Alles op Tafel?, spelen met Positieve Gezondheid bij Rozet | taal, kunst en erfgoed in Arnhem met meer dan 100 genodigden uit het hele land. Vanmorgen kreeg ik de foto’s van Gerbrand Langenberg en deze heb ik met tranen in m’n ogen bekeken. Wát een gewéldige dag was het! De hele week zag ik hier en op andere sociale media reacties van mensen die erbij waren geweest, hun spel hadden ontvangen of met hun spel al aan de slag waren geweest. Trots voel ik, diep! Dankbaar voor de geweldige samenwerking met het projectteam, de samenwerkingspartners, álle testers. Wauw. De foto van Machteld Huber en Ellen Spanjers zegt mij zóveel, de energie, de blijdschap en trots straalt van hun gezichten af. Dankjewel dames voor jullie waanzinnige inzet, bevlogenheid, betrokkenheid en samenwerking.
De spierpijn van het inpakken van alle bestelde bestellingen neem ik geheel voor lief 😉, ik kom bij, geniet vooral nog na en kan niet wachten om ook met het spel aan de slag te gaan.
– Astrid Elferink – Speltrainer De Bagagedrager en projectmedewerker Alles op Tafel
Een meesterlijk mooie bijeenkomst waar hart en ziel echt op tafel kwamen! Supermooi en fantastisch spel. Zo hard nodig en bruikbaar in onze praktijk! Gefeliciteerd 🎉💖🤩
Super om hier een kleine bijdrage aan te hebben geleverd met zo’n 200 testers in de regio Amstelland Zorg. Zorgprofessional, collega’s van Participe Amstelland, buurtbewoners: ze waren allemaal even enthousiast. Inmiddels liggen er in onze regio zo’n vijfentwintig spellen bij de verschillende organisaties en praktijken.
Gistermiddag kwam ik in de wijk een van de vertegenwoordigers van een buurtinitatieven tegen, een mede-tester. Hij vroeg me wanneer hij het spel even kon zien, hij kon niet wachten! Ik had er 5 in mijn auto liggen: ik heb hem mijn eigen exemplaar maar gegeven.Hij speelde het spel tot nu toe met regelmaat een ‘testfase’ versie. Met veel succes en enthousiasme. Ik geloof dat Alles op tafel echt wat gaat doen!
Heel veel dank aan iedereen die deze lancering tot een succes heeft gemaakt!