Na de tournee van het spel Alles op Tafel? door Nederland is het eindelijk zover: de lanceringsdatum is bekend! Op maandag 13 maart wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst het eerste spel aan Machteld Huber uitgereikt. Benieuwd naar alle feestelijkheden rondom de lancering? Lees dan snel verder!

Landelijke lancering: maandag 13 maart 2023: voor genodigden
Een feestelijke lancering van het nieuwe spel Alles op Tafel? in Arnhem.
Deze lancering is voor genodigden, mensen die een bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling en testfases van het spel, samenwerkingspartners en fondsen.
Wij zijn erg blij en trots dat Machteld Huber deze bijeenkomst zal openen met een presentatie én het eerste exemplaar in ontvangst zal nemen.
Ook Peter van ’t Hoog, de gedeputeerde van Provincie Gelderland, zal een vooruitblik geven op de uitrol van het spel in Gelderland.

Nog meer feestjes
Naast de landelijke lancering worden er ook regionale lanceringsmomenten georganiseerd, door samenwerkingspartners.

Lancering: donderdag 23 maart 2023: AFA Markt voor genodigden

Het Arnhems Fonds Achterstandswijken voor Arnhem en omstreken organiseert voor huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkmanagers en doktersassistenten een regionale markt op 23 maart 2023.
Op deze markt zal Alles op Tafel? worden geïntroduceerd, specifiek gericht op de gesprekstool ‘Een Ander Gesprek’.

Spelworkshop én lancering: maandag 27 maart 2023: De Cultuurfabriek Veenendaal
Veens welzijn, het Taalhuis en de Bibliotheek Veenendaal organiseren een spelworkshop en een feestelijke lancering van het spel. Veens Welzijn en het Taalhuis hebben een grote rol gespeeld in de testfase en ze hebben vele testgroepen georganiseerd. Deze spelworkshop is voor alle taalbegeleiders, taalmaatjes en alle mensen die deelgenomen hebben aan de testgroepen. Daarnaast is het voor genodigden uit Veenendaal.

 

 

 

Weer op tournee
In verschillende Gelderse regio’s worden vanuit de Leefbaarheidsalliantie spelbijeenkomsten georganiseerd, om het spel te introduceren bij de inwoners van Gelderland.. Bovendien gaan alle samenwerkingspartners, te weten Zorgbelang Brabant/Zeeland, Zorgbelang Groningen, Burgerkracht Limburg en natuurlijk De Bagagedrager, spelworkshops en -trainingen geven. Hierover hoor je meer vanaf 14 maart.

Spelbijeenkomsten, spelworkshops én speltrainingen
Er is nu al veel vraag naar spelbijeenkomsten, spelworkshops en speltrainingen.
Wij zijn nu bezig om een opzet en aanbod te maken.
Vanaf 13 maart 2023 is alle informatie te bekijken op www.allesoptafelspel.nl

 

 

 

Verzending bestelde spellen
Bijna niet te geloven, maar het is echt waar… er zijn al ruim 500 spellen verkocht! Heb jij er een besteld? Wij gaan de spellen vanaf 14 maart a.s. verzenden. Nog heel even geduld, binnenkort kun je ermee aan de slag. Alvast veel speelplezier gewenst!

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen van dit spel?
Meld je aan via dit formulier voor de speciale nieuwsbrief Positieve Gezondheid, deze wordt ongeveer 3 keer per jaar gestuurd.
Of bekijk vanaf 13 maart alle nieuwtjes op www.allesoptafelspel.nl

 

Het spel Alles op Tafel? is ontwikkeld door