Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid wordt geleverd vanaf maart 2023. Kun je niet wachten tot het zover is? Dit najaar kun je ons op verschillende congressen vinden, waar we het spel laten zien of een workshop geven. In dit artikel vind je alle data en locaties waar je ons kunt vinden. Zien we je daar?

Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid wordt geleverd vanaf maart 2023. Maar….. als je vóór 28 september 2022 bestelt, krijg je maar liefst 30% korting! Je betaalt dan €84,95, in plaats van €119,95

Bekijk de Early Bird actie in de webshop & bestel

Agenda

Maandag 5 september: Leefstijlfestival te Haarlem: 10.00 – 17.00 uur
Dit festival wordt georganiseerd door de Nederlandse ggz en het Museum van de Geest.
Wij zijn aanwezig op het Kennis en Innovatieplein om de preview te laten zien van het nieuwe spel Alles op Tafel? spelen met Positieve Gezondheid.

 

Dinsdag 20 september: Landelijke Praktijkdag Positieve Gezondheid te Zeist: 11.00 – 17.00 uur
Deze praktijkdag wordt georganiseerd door  Alles is Gezondheid en iPH  bij de KNVB Campus in Zeist.
Doel van deze dag is om uitleg te geven, praktijkervaringen te delen en een handreiking te bieden hoe te werken met Positieve Gezondheid. Voorbeelden van vragen die aan bod komen zijn:  Wat is de echte essentie van Positieve Gezondheid? Hoe maak ik het concept werkbaar (op verschillende niveaus)? Hoe gebruik ik het spinnenweb als gespreksmiddel (met een cliënt)?
Wij zijn aanwezig met het spel op de informatiemarkt.

 

Dinsdag 27 september: mini conferentie Positieve Gezondheid te Nieuwegein, vanaf 13.00 uur
Bibliotheek De tweede verdieping organiseert samen met BiSC, een miniconferentie Positieve Gezondheid op:
We geven een workshop samen met Veens Welzijn, Taalhuis Bibliotheek Veenendaal en Taalbegeleider Somalische vrouwengroep.
Je maakt kennis met het spel en je leert meer over het ontwikkelproces én de samenwerking met taalgroepen.

Deelname aan deze miniconferentie is gratis voor iedereen!
Dus… meld je gewoon aan 😊 doe dat snel want vol is vol.

 

Vrijdag 30 september 2022: Inspiratiemiddag te Zwolle: 12.30 – 17.30 uur
Anders kijken naar gezondheid? Hoe doe je dat precies? En wat is er nodig om ook echt anders te doen? Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van voorlopers binnen (en buiten) de regio. Positief Gezond IJsselland organiseert een inspiratiemiddag en neemt je mee op reis.. Je doet kennis op over Positieve Gezondheid, ontdekt praktische tools mee én je ontmoet mensen binnen en buiten je werkgebied, waarmee je samen de beweging van zorg naar gezondheid kunt maken.
Deze inspiratiemiddag is voor iedereen die in IJsselland actief is binnen de domeinen zorg, welzijn, overheid, onderwijs en onderzoek.
Wij geven 2 keer een workshop, met een korte introductie over de making of, feiten en cijfers én daarna gaan we het (demo)spel ook spelen!
Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelding: Reis door Positief Gezond IJsselland – Proscoop

 

Donderdag 3 november: jaarcongres IPH in Amersfoort: hele dag
Alles is Gezondheid en iPH organiseren het jaarlijkse congres en livecast: een blikverruimende meeting voor alle vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in NederlandNet als de editie in 2021 gaan we uit van een hybride evenement. Met een fysieke netwerkbijeenkomst én livecast vanuit de Prodentfabriek in Amersfoort. Op locatie ben je welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis.

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Alles op tafel? wordt mogelijk gemaakt met de financiering van de volgende fondsen
Samenwerkingspartners