Mijn Naam is Haas is een prachtig project met als doel op een creatieve, ervaringsgerichte manier het taboe rondom seksueel misbruik en dissociatie doorbreken. Theatermaker Judith Bruyzeels, de projectleider, heeft daarom een interactief boek ontwikkeld voor hulpverleners, cliënten en lotgenoten. Het boek is bedoeld om ervaringsgericht te leren over dissociatie. Om de financiële middelen te verzamelen die nodig zijn om het boek te drukken, is Mijn Naam is Haas een crowdfundingsactie gestart. Deze loopt nog t/m 27 maart 2022.

Het boek
Het boek zit in een doosje dat je een reis biedt door de verbeelding van dissociatie.
Dit boek is alsof je een huis betreedt waar dieren de weg kennen in een gefragmenteerd geheugen.
Het leert je kijken naar emoties die onder de oppervlakte kunnen spelen en het spreken moeilijk maken.
De dieren zijn karakters en zijn veelal verkreukeld in het gezicht en lijf.
Ze roepen een gelaagde emotionele taal op.
Via de dieren kom je in gesprek met jezelf en met de ander.

Bekijk hier meer informatie over het project en bekijk het filmpje waarbij je kennis maakt met Judith én waarbij je een kijkje kunt nemen in het boek.

Stichting De Bagagedrager wil graag een steentje bijdragen aan deze actie!
Bestel je tussen 18 februari en 27 maart 2022 de uitbreidingsset Dissociatieve Stoornis (1e druk) via de webshop? Dan doneren wij jouw volledige aankoopbedrag van de uitbreidingsset aan de crowdfunding van Mijn Naam is Haas.

De uitbreidingsset Dissociatieve stoornis koop je nu voor maar €10,00 in de webshop van De Bagagedrager. Ga naar de webshop

Als je nog een extra donatie wilt geven, dan kan dat rechtstreeks via de crowdfundingspagina https://www.voordekunst.nl/projecten/13498-mijn-naam-is-haas-1

dissociatieve stoornis
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.