Misschien heb je het al eerder gelezen… de nieuwe uitbreidingssets zijn binnen! Op 5 en 6 januari was de online lancering van deze 6 nieuwe uitbreidingssets. Deze middagen waren speciaal voor iedereen die meegewerkt heeft aan de ontwikkeling van de sets. Helaas kon niet iedereen erbij zijn én kregen we vragen van mensen die de sets aangeschaft hebben en ook graag meer willen weten over het gebruik van de sets.

Daarom organiseren we op 7 februari 2022 een nieuwe online bijeenkomst waarin we de sets presenteren. In de bijeenkomst vertellen we je meer over wat er zo nieuw en interessant is aan de set én je kan uitgebreid kennismaken met nieuwe werkvormen die je online kunt inzetten.

Het gaat om de volgende uitbreidingssets:

  • Familie en naastbetrokkenen
  • PTSS
  • Ouderen
  • Kennismaking
  • Studie en beroep
  • Stigma (English Version)

Lijkt dit je wat? Je kunt de lancering bijwonen op maandag 7 februari 2022 van 15.30-17.00 uur. Schrijf je hier in. Deelname is gratis!

Bekijk en bestel de nieuwe uitbreidingssets in de webshop

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.