Eindelijk kunnen we het goede nieuws brengen: de nieuwe uitbreidingssets worden in de laatste week van december 2021 bij ons geleverd! Door corona heeft de productie en het transport vertraging opgeleverd. Veel dank aan alle bestellers voor het geduld en het lange wachten. Zodra de sets bij ons binnen zijn, sturen we deze gelijk toe.

Speciaal voor alle mensen die de sets al besteld hebben, organiseren we op donderdag 6 januari van 13.30 tot 15.00 uur een online Zoombijeenkomst, waarin we de sets introduceren en je ook kennis maakt met nieuwe werkvormen die je online én offline kunt gaan inzetten. Wil jij daar ook bij zijn? Bestel dan voor 31 december 2021 een van de nieuwe uitbreidingssets, dan sturen we jou ook een uitnodiging!

Speciaal voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de nieuwe sets PTSS, Ouderen en Familie- en naastbetrokkenen, organiseren wij op woensdag 5 januari 3 online lanceringsmomenten. Heb je een bijdrage geleverd, maar heb je geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een mail naar welkom@debagagedrager.nl en wij sturen je alsnog de uitnodiging voor de online lancering.

Het gaat om de volgende uitbreidingssets van Een Steekje Los?:

  • PTSS
  • Familie en naasten
  • Stigma (English version)
  • Ouderen
  • Studie en Beroep
  • Kennismaking
  • Tweede druk van de Actiekaarten én de set Dissociatieve stoornis
  • en de Vlaamse aanvullingssets

Deze nieuwe uitbreidingssets zijn financieel mogelijk gemaakt door Socialrun, UPC Duffel en De Bagagedrager

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.