We zijn trots en blij dat we de finale hebben bereikt van de William Schrikker Initiatiefprijs 2021 met het bordspel Is dat RAAR?.
Op donderdag 23 september is de finaledag in het Stadsmuseum in Harderwijk. Dan horen we of we gewonnen hebben… spannend!

Wat is de William Schrikker Initiatiefprijs?

Met deze prijs ondersteunt William Schrikker initiatieven die kinderen en jongeren met een beperking helpen meer te participeren in de samenleving (school, werk, vrije tijd), of hun ouders helpen bij de opvoeding. Dit jaar is het bordspel Is dat RAAR? van De Bagagedrager in de running om de prijs te winnen.

 

Finaledag

Op donderdag 23 september is de finaledag in het Stadsmuseum van Harderwijk. De finalisten geven een pitch voor de jury en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. De eerste prijs is maar liefst 15.000 euro, en de tweede prijs 5.000 euro. Onze enthousiaste spelambassadeurs Danny en Gwendolyn zullen de pitch geven. Het zal een spannende dag worden!

Nieuwsgierig naar deze finaledag? Volg ons op facebook, instagram en linkedin om een glimp op te vangen van de sfeer én om als eerste te weten of we de 1e of 2e prijs gewonnen hebben.

is dat raar
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.