Waarschijnlijk heb je de naam Semmie Sprekend Spel & Training al vaak voorbij zien komen bij De Bagagedrager. We werken namelijk al sinds 2012 samen. In de loop der jaren is de samenwerking steeds verder uitgebreid. Zo speelt Semmie een rol bij het ontwikkelen van de e-learning van Is dat RAAR?, en vanaf nu kun je via de website van De Bagagedrager ook allerlei interessante pakketten met spelmaterialen bestellen bij Semmie. Ben je benieuwd hoe de samenwerking tussen Stichting De Bagagedrager eruit ziet en wat Semmie eigenlijk allemaal doet? Lees dan snel verder!

9 jaar samenwerking

Semmie Sprekend Spel & Training is gespecialiseerd in spelmaterialen rondom sociaal-emotionele thema’s. Daarnaast organiseert Semmie workshops en trainingen voor pedagogische, sociale en GGZ professionals. De eigenaar, Sylvia van Asperen, is zelf speltrainer van Een Steekje Los?. Daarnaast is Sylvia betrokken geweest bij de ontwikkeling van Is Dat RAAR? en de ontwikkeling van de training Is Dat RAAR?.

Sinds 2012 is er een hele mooie samenwerking tussen De Bagagedrager en Semmie Sprekend Spel & Training. De Eigenwijze spellen van De Bagagedrager zijn ook te koop via de webshop van Semmie. Semmie verkoopt de spellen zonder winstoogmerk, levert een goede klantenservice en zorgt ervoor dat de spellen op veel congressen onder de aandacht worden gebracht.

 

Producten van Semmie bij De Bagagedrager

We hebben gemerkt de afgelopen jaren dat het fijn is om regelmatig samen op te trekken, Semmie en De Bagagedrager vullen elkaar mooi aan! Daardoor ontstond het idee om verschillende actiepakketten met materialen van Semmie ook via De Bagagedrager aan te bieden. Deze pakketten staan op een aparte pagina, die je hier kunt vinden. Wil je een pakket bestellen? Dan word je automatisch naar de webshop van Semmie geleid en kun je daar je bestelling plaatsen.

 

E-learning samenwerking

Zowel bij De Bagagedrager als bij Semmie bestond al langer de wens om meer gebruik te maken van online lesprogramma’s, ook wel e-learnings genoemd. Door de ontwikkelingen de afgelopen jaren (lees: Covid-19) kwamen deze ideeën in een stroomversnelling terecht. Het werken met e-learning vraagt om een technisch systeem, waarover De Bagagedrager en Semmie niet zelf beschikten. Daarom besloten we de krachten te bundelen en de kennis en kosten te delen.

De e-learnings die ontwikkeld worden, zullen geplaatst worden op het platform van Semmie. Vanuit de werkzaamheden van Semmie is het eenvoudig De Bagagedrager te ondersteunen in de ontwikkeling en de technische realisatie zodat De Bagagedrager zich focussen op de inhoud en het bereiken van zoveel mogelijk mensen om psychische gezondheid bespreekbaar te maken.

Daarom kom je als je een e-learning volgt van De Bagagedrager ook Semmie tegen in de technische en organisatorische kant. Je mag zowel Semmie als De Bagagedrager benaderen als er vragen zijn. Wij zorgen dat jouw vraag door de juiste persoon wordt beantwoord.

de bagagedrager
semmie
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.