Regelmatig zien we op LinkedIn, Instagram en Facebook mooie ervaringen voorbij komen over de spellen van De Bagagedrager. Soms is het een bericht waarin iemand gewoon heel blij is met een spelvorm, anderen laten weten hoe zij hun eigen draai geven aan de spellen of delen hun favoriete werkvorm. Wij vinden het allemaal fantastisch om te lezen én het inspireert anderen! Daarom hebben we wat nieuws…

In onze nieuwe rubriek ‘Gespot op Sociale Media’ gaan we elke maand op zoek naar een mooie, bijzondere of originele ervaring met één van de spellen van De Bagagedrager. Elke maand kiezen we een winnaar. Heb je gewonnen? Dan krijg je gratis één van de uitbreidingssets van Een Steekje Los? toegestuurd! 

Meedoen? Deel je ervaringen met het spel Een Steekje Los? op sociale media, met als tag: @debagagedrager. De winnaar wordt bekend gemaakt in een nieuwsbericht, wat we uiteraard ook delen op sociale media en in de nieuwsbrief!

 

 

Eerste winnaar Gespot op Sociale Media

En ja hoor… we hebben de eerste winnaar al gespot: Nancy van Driel. Zij plaatste een mooie ervaring op LinkedIn over een avond vol Spel, Ontmoeting, Ervaringsdeskundigheid en Stigma gerelateerde onderwerpen. Deze avond werd op 8 juli georganiseerd vanuit Feniks en project Netwerkversterking Gorinchem, op de locatie van Samen1Gorinchem. Nancy: “Veel van elkaar geleerd, fantastische methode om stigma te bespreken en verbonden te zijn met elkaar”.

Nancy wint als eerste een uitbreidingsset van Een Steekje Los?. Natuurlijk met veel dank aan Vicky Bergman, die als ervaren spelleider deze avond met veel enthousiasme begeleid heeft. Omdat dit de eerste editie is van Gespot op Sociale Media, ontvangt ook Vicky een uitbreidingsset van Een Steekje Los?!

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.