Het is weer zover… je kunt vanaf nu iemand nomineren voor een Lintje Los! Ieder jaar reiken we Lintjes Los uit aan degenen die Een Steekje Los? op een actieve én unieke manier inzet. Wie verdient volgens jou een Lintje Los? Laat het ons weten! 

 

Hoe werkt het?

Ken jij iemand die echt een Lintje Los? verdient? Stuur dan een e-mail, met daarin de volgende informatie:

  • Waarom verdient degene die je aanmeldt een Lintje?
  • Op welke manier zet hij of zij het spel in? Voor welke doelgroep?
  • Waaruit blijkt dat hij of zij Eigenwijs is?
  • Als je de aanmelding kunt onderbouwen met een fimpje, foto’s, berichten van social media of ervaringen, dan vinden we dat extra leuk!

 

Uitreiking Lintje Los 2021

De uitreiking van een Lintje Los 2021 is natuurlijk weer op de dag van de lintjesregen, op 26 april. Vanwege Covid zullen we hier een digitaal feestje van maken. Later volgen meer details!

 

Waarom Lintjes Los?

In 2014 werd Ellen Spanjers volledig verrast met een ridderlintje. Bekijk hier de terugblik op deze dag. Voor deze gelegenheid heeft Jeroen de Jong, grafisch vormgever van Een Steekje Los? een speciaal ontwerp gemaakt: Een Lintje Los? Toen dachten we direct… hier gaan we iets mee doen volgend jaar. Want niet alleen Ellen verdient een lintje, maar zeker ook vele andere actieve mensen die het spel Een Steekje Los? op een speciale of bijzondere manier inzetten. En daarom reiken we sinds 2015 elk jaar Lintjes Los uit!

 

Lintjes Los in 2020

Wie zijn de winnaars van vorig jaar? Gwendolyn Rice, Danny Dijkhuizen, Vicky Bergman, Zelfregieteam Borne, Astrid Elferink en Jeroen de Jong. Je leest hier waarom zij vorig jaar het eervolle Lintje mochten ontvangen.

Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.