Ja hoor… het is zover: de derde editie van Tzitzo Magazine is alweer uitgekomen! Een nieuw nummer vol artikelen over mentale gezondheid. In de nieuwste Tzitzo Magazine vind je natuurlijk ook een artikel over het 10-jarig jubileum van Eigenwijs Spel. Je bestelt Tzitzo Magazine via de webshop. Bestel je Is dat RAAR? of Een Steekje Los?, dan ontvang je Tzitzo Magazine helemaal gratis! (zolang de voorraad strekt).

Tzitzo Magazine - Wat is het?

Tzitzo is een inspirerend tijdschrift over mentale kwetsbaarheid. Het tijdschrift staat vol met columns, artikelen, een fotoproject, boekrecencies en meer. Het leuke aan Tzitzo Magazine is dat de redactie gevormd wordt door mensen die zelf leven met psychische kwetsbaarheid. Ze schrijven dan ook vanuit hun eigen ervaringen over mentale gezondheid.

Het doel van Tzitzo Magazine is om stigma’s tegen te gaan door verhalen open te vertellen, zodat ze bespreekbaar worden. Zo gaat het tijdschrift de strijd aan met onwetendheid, wat vaak één van de oorzaken is van stigma.

Actie: gratis Tzitzo magazine

Speciaal voor lezers van Tzitzo (en voor de lezers van dit nieuwsbericht) hebben we een mooie kortingsactie. Bestel nu Is dat RAAR? of Een Steekje Los? en je ontvangt gratis het Tzitzo Magazine bij je bestelling (t.w.v. € 5,95). Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

is dat raar
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via Facebook, YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.