Iedereen heeft het erover: 2020 was een raar jaar. Nog nooit is het woord ‘raar’ zo vaak genoemd als in dit ‘coronajaar’. Toevallig hebben we in januari 2020 ons nieuwe bordspel Is dat RAAR? gelanceerd. Toen wisten we nog niet hoe RAAR? het afgelopen jaar zou gaan worden!

Coronaproof werkvormen

In het spel Is dat RAAR? zit een vraag ‘Wat vind jij raar?’. Moesten kinderen en volwassenen daar in januari 2020 nog even over nadenken, een paar maanden later wisten we allemaal het antwoord. Allemaal in lockdown, thuis. Dat is pas RAAR!

Toen vroegen we ons af: wat nu? We hebben zo’n mooi en leuk bordspel ontwikkeld, en nu kan niemand het spelen! Daarom hebben we in 2020, samen met vrijwilligers en andere organisaties, verschillende Coronaproof werkvormen ontwikkeld voor alle drie de bordspellen.

Aan de slag!

Nu in 2021 het Coronavirus nog altijd aanwezig is én de lockdown met 3 weken verlengd wordt, kunnen we de Coronaproof werkvormen juist nu goed gebruiken!
Je kunt bijvoorbeeld een speciaal ‘Schrijf jouw kaartje’ versturen en een afspraak maken (on- of offline, je mag immers met één persoon afspreken thuis).

Ook kun je gebruik maken van de wandelkaartjes waarbij je met elkaar, op afstand, op een laagdrempelige manier in gesprek gaat over bepaalde thema’s, waar je anders niet zo snel over hebt.
Of wat dacht je van een online koffiemomentje? Hierbij maak je gebruik van bepaalde kaartjes die het makkelijker maken om bepaalde onderwerpen met elkaar te bespreken.

Natuurlijk is onze online spelvariant ook gratis te spelen via www.eigenwijsspelonline.nl 

Omdat er een lockdown is en wij het laagdrempeliger willen maken om met elkaar in contact te komen, zijn bovenstaande (en andere) werkvormen momenteel met korting beschikbaar. Bekijk hier alle coronaproof aanbiedingen 

Online vragenuurtje
Op vrijdag 22 januari van 12.30 – 13.30 uur organiseren we een online vragenuur, voor iedereen die de coronaproof werkvormen heeft aangeschaft. Je kunt je vragen stellen aan de makers van de werkvormen en er is ruimte om ervaringen te delen. Een interactieve bijeenkomst, vol met inspiratie, energie en praktische toepassingen.
Meld je aan via dit aanmeldformulier

 

thematafel eigenwijs spel
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De ontwikkeling van de Coronaproof werkvormen is mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland
provincie gelderland