Wat een feest was het de afgelopen twee weken! Ter ere van het 10-jarig jubileum van Eigenwijs Spel (in samenwerking met Zorgbelang Inclusief) hebben we iedere dag teruggeblikt op hoogtepunten van alle jaren. Het waren er te veel om allemaal te noemen! Ook hebben we maar liefst 45 prijswinnaars blij kunnen maken tijdens de Eigenwijze Spellen 10-daagse. Ter afsluiting hebben we afgelopen vrijdag (online, dus geheel coronaproof) een teamuitje gehad met alle vrijwilligers van De Bagagedrager. Iedereen had een taart gebakken en op ‘Eigen Wijze’ versierd. 

Onze dank gaat uit naar de fondsen die al onze mooie projecten mogelijk hebben gemaakt. Ook bedanken we onze vrijwilligers en iedereen die zich heeft ingezet voor de Eigenwijze Spellen van De Bagagedrager.

We wensen je speelse feestdagen toe en een inspirerend en vooral gezond 2021!

Terugblik Eigenwijze Spellen 10-daagse

Van 8 tot 18 december hebben we iedere dag hoogtepunten gestuurd over 10 jaar Eigenwijs Spel. Iedereen die meedeed maakte kans op prijzen. Uiteindelijk hebben we in 10 dagen wel 45 prijwinnaars kunnen verrassen. Heb je een prijs gewonnen, maar heb je deze nog niet ontvangen? Niet getreurd! Vanwege grote drukte bij de post is de levering vertraagd. Maar… je prijs is onderweg!

Bedankt voor de vele mooie reacties op de actie:

“Dank je wel voor de prijs en vooral voor de hele fijne 10-daagse!”

“Het brengt me elke dag een lichtpuntje, waar ik graag naar uitkijk. Heel inspirerend en welkom in deze tijden.”

Heb je de de Eigenwijze Spellen actie gemist of wil je nog meer lezen en kijken? Bekijk alle terugblikken dan hier. Of bekijk onze jubileumpagina, met nog meer filmpjes, foto’s en andere informatie over 10 jaar Eigenwijs Spel.

Intern feestje

Op 8 december hebben we het hele land door gereden om feestpakketten te brengen bij onze vrijwilligers en medewerkers. Iedereen was super verrast! Natuurlijk hebben we hier ook een leuke video van gemaakt. In het feestpakket zaten alle benodigdheden voor het maken van een lekkere taart én alle versieringen.

Tijdens een online feestje op 18 december hebben we tijdens een zoom bijeenkomst allemaal onze eigen taart versierd tijdens de kerstpubquiz. Met weetjes over 10 jaar Eigenwijs Spel én leuke doe-opdrachten, samen met kinderen en kleinkinderen. Na anderhalf uur waren de taarten prachtig geworden, zoals je op de foto’s ziet!

Tot slot

We wensen je speelse feestdagen toe en een inspirerend en vooral gezond 2021!

De Eigenwijze Spellen 10-daagse is een initiatief van Stichting De Bagagedrager en Zorgbelang Inclusief. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door het DelaFonds
zorgbelang inclusief
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.