Hoera! Vandaag (8 december 2020) bestaat Eigenwijs Spel 10 jaar. Om dat te vieren begint vandaag de Eigenwijze Spellen 10-daagse. en dat vieren we met jou! Doe jij al mee? Dan ontvang je vanaf vandaag (van 8-18 december) elke dag een e-mail met hoogtepunten, feiten, foto’s, filmpjes, feestelijke prijsuitreikingen, weetjes, werkvormen en volop prachtige praktijkervaringen. Maar dat is nog niet alles… wij verloten elke dag spellen én er zijn voor iedereen mooie troostprijzen. In de dagelijkse jubileum-mail maken we de prijzen en winnaars bekend! Deelname is gratis! Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel, want dit wil je niet missen!

Ja, ik wil me inschrijven!

Actievoorwaarden

  • Als je deelneemt aan deze actie geef je ons toestemming om je via het opgegeven e-mailadres dagelijks een jubileum e-mail te sturen in de periode van 8 t/m 18 december 2020. Je kunt je op ieder moment simpel uitschrijven voor deze jubileumactie.
  • Heb je een prijs gewonnen? Dan ontvang je van ons daarover een e-mail. Binnen 2 weken sturen we de prijs per post naar je toe. We sturen de prijs naar het adres dat je op hebt gegeven op het inschrijfformulier.
  • Als je een van de winnaars bent, publiceren we je voornaam in de e-mail én op de actiepagina.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Stichting De Bagagedrager en Zorgbelang Inclusief
zorgbelang inclusief
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.