social run shop

De Bagagedrager bestaat 5 jaar, Een Steekje Los? bestaat 10 jaar én het project StigmaTools heeft de PGO Impactprijs 2020 gewonnen. Als dat geen reden voor een feestje is… De Bagagedrager trakteert! Weten hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Let op: inmiddels is deze actie afgelopen. Lees hier over het succes van de winactie!

Spellen en tools in de Inclusieweek

De eerste Inclusieweek, georganiseerd door Socialrun in september 2020, was een groot succes! In deze week zijn er door het hele land activiteiten georganiseerd om inclusie bespreekbaar te maken. Tijdens deze week hebben de spelleiders allerlei spellen van De Bagagedrager en de Stigmatools ingezet. Heb je het gemist? Kijk dan even op onze facebookpagina’s (De Bagagedrager & Eigenwijsspel).

 

Ben je ook enthousiast geworden over de tools en spellen?

Heb je tijdens de Inclusieweek kennisgemaakt met onze tools en spellen? Of was je er niet bij, maar heb je wel een tool of spel op je verlanglijstje staan? Dan hebben wij goed nieuws. De Bagagedrager geeft spellen en tools weg in samenwerking met Socialrun!

 

Hoe kan ik een traktatie krijgen?

  • Haast je naar de webshop van Socialrun
  • Klik de tool/ het spel aan dat jij graag gratis wil ontvangen
  • Vul het formulier in

 

Spelregels

  • Wees er snel bij, want OP = OP
  • Je kunt 1 product kiezen
  • Je kunt 1 keer meedoen

Actuele evenementen

Deze week staat bol van de speciale evenementen in het teken van inclusie.

kaartje steekje los
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.