ikbenopen

Op 5 oktober 2020 begint de campagne #ikbenopen van YMCA met als boodschap: ‘Samen maken we Nederland mentaal gezonder door openheid over psychische klachten te normaliseren”. De Bagagedrager doet mee als samenwerkingspartner van deze campagne. Doe jij ook mee? 

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen met #ikbenopen.

1.Deel een imperfecte cirkel

  • Teken een cirkel op je hand
  • Maak er een foto of video van
  • Deel de cirkel binnen je social medianetwerk met de hashtag #ikbenopen

2.Deel jouw verhaal met een kaart van Een Steekje Los?

  • Kies een kaart van Een Steekje Los? die bij je past
  • Schrijf jouw verhaal in het kort bij de kaart
  • Post de kaart en jouw verhaal op de Facebook pagina van Eigenwijsspel en gebruik #ikbenopen

Voor meer informatie: www.ikbenopen.nu

cirkel
esl kaart

#ikbenopen – Astrid

Astrid bijt de spits af met haar eerlijke verhaal:

“Een van de belangrijkste lessen uit de afgelopen jaren is dat ik ópen moet & wil zijn over hoe het met me gaat. Open en eerlijk zijn naar mezelf én mijn omgeving, dát is wat ik nodig heb om bij mezelf te kunnen blijven. Dat wat er is er te laten zijn. Delen is helen hoor je vaker, dat geldt voor mij zéker. Hoe meer ik binnenhoud, hoe meer het zijn eigen leven gaat leiden in mijn hoofd en dat heeft geen positief effect. En laat ik dat nou wél zijn, positief en vrolijk in en over het leven!
Dus… open up!”

Doe je ook mee? Ga dan snel naar de Facebook pagina Eigenwijsspel

Over de organisatie

Maandag 5 oktober 2020 lanceert YMCA wij voor het tweede jaar de #ikbenOpen collectieve bewustwordingscampagne. Samen met partners (waaronder ook De Bagagedrager) roept YMCA via social media op tot het delen van een imperfectie cirkel. Het doel? Nederland mentaal gezonder maken door openheid over psychische klachten te normaliseren.

Internationaal werkt de organisatie van #ikbenOpen samen met #iamwhole uit Engeland. Op zaterdag 10 oktober 2020 (World mental health day) roepen ze samen op tot het delen van de imperfecte cirkel. Die dag is er ook aandacht voor de ‘Whole Hour‘ waarbij je één heel uur heel bewust investeert in je mentale gezondheid.

cirkel
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.