impactprijs

Hoera! Het project StigmaTools met Impact is genomineerd voor de Impactprijs 2020 van PGO support. Er zijn 2 juryprijzen én 1 publieksprijs. We willen graag de publieksprijs willen, en jij kan ons daarbij helpen!

Wat moet je doen?

Wil jij ons helpen om de Impactprijs te winnen? Schrijf je dan in voor de online Talkshow van PGO support op 1 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. Het programma van de Talkshow bestaat uit een online interactieve talkshow met onder andere Diederik Gommers. Naast de juryprijzen is er ook een publieksprijs. Tijdens de Talkshow kun je stemmen op StigmaTools. Zo help je ons de publieksprijs te winnen!

 

Let op: inschrijven is gratis, maar niet vrijblijvend. De organisatie zorgt voor een gratis hapje en drankje bij je thuis als je je inschrijft, maar als je jezelf wél inschrijft, maar niet komt, dan krijg je een rekening van 25 euro voor administratiekosten.

Over StigmaTools met Impact

Stigmatisering is voor mensen met een psychische aandoening heel vervelend en kan herstel flink in de weg zitten. Met StigmaTools gaan we op een laagdrempelige, fijne manier in gesprek over (zelf)stigma en kwaliteit van leven, voor meer openheid, begrip en inclusie. Dit project is een initiatief van Zorgbelang Inclusief in samenwerking met IxtaNoa, IrisZorg en De Bagagedrager. Het tweejarige project is gefinancierd door ZonMw. Bekijk hier de video waarbij Ellen vertelt waarom dit project zoveel impact heeft.

Wil je meer weten over het project? Bekijk de vlog of lees hier het artikel van ZonMw over StigmaTools.

Dit project wordt is een samenwerking tussen Zorgbelang Inclusief, Iriszorg Vakgroep Ervaringsdeskundigen, IxtaNoa en De Bagagedrager. Een tweejarig project dat gefinancierd wordt door ZONMW
zorgbelang inclusief
ixta noa
iriszorg
zonmw
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.