is dat raar

Speciaal voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs is er een leerlijn ontwikkeld bij het spel Is dat RAAR?, om met elkaar in gesprek te gaan over psychische gezondheid. De leerlijn bestaat uit 10 lessen die openheid creëren, zelfvertrouwen bij de kinderen stimuleren en de kinderen in de groep met elkaar verbinden.

Wij zijn op zoek naar jouw feedback!

De leerlijn is ontwikkeld door Danny Dijkhuizen. Hij gaat de komende tijd naar verschillende scholen om de leerlijn uit te testen. Bij voorkeur komt hij in verschillende klassen op school een les van een uur geven. Qua locatie gaat onze voorkeur uit naar scholen en groepen in de regio Den Haag, Rotterdam en de Drechtsteden. We zijn heel benieuwd hoe de kinderen de les ervaren én wat jij als leerkracht vindt van de les. Met jullie feedback gaan we aan de slag om de leerlijn te optimaliseren.

Logo is dat raar

Benieuwd naar Danny en naar het bordspel?

Check dan de video. Deze is gemaakt tijdens de lancering van het spel Is Dat RAAR?. Danny is één van de ontwikkelaars van het spel Is Dat RAAR? en heeft naar aanleiding van het spel een leerlijn van 10 lessen voor groep 5 t/m 8 van de basisschool ontwikkeld in samenwerking met Samen Sterk zonder Stigma..

Meld je aan!

Lijkt het je leuk als Danny ook bij jou op school in enkele klassen de leerlijn komt testen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Deelname is gratis, maar wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Meer achtergrondinformatie over het spel Is dat RAAR? vind je hier.

is dat raar

Dit project is een initiatief van Stichting De Bagagedrager en mede mogelijk gemaakt door

vaillantfonds
Op de hoogte blijven van Eigenwijs nieuws?

Wil je niks missen? Volg onze nieuwtjes en ontwikkelingen via FacebookYouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.